Hugola Youtube kanalı Türkiye'de erişime kapandı - Haber Jet

Hugola Youtube kanalı Türkiye’de erişime kapandı

Hürkan Gügen'e ait olan Hugola Youtube kanalı Türkiye'de erişime kapandı. Instagram hesabından erişim engelini duyuran Gügen'e Saniyebey isimli Youtube içerik üreticisi de destek verdi. Gügen, Hugola Youtube kanalının neden kapandığı ile ilgili açıklama yaparken BTK erişim engeli de gündeme geliyor.

Hürkan Gügen’e ait olan Hugola Youtube kanalı Türkiye’de erişime kapandı.

HUGOLA YOUTUBE KANALI TÜRKİYE’DE ERİŞİME KAPANDI MI?

Hürkan Gügen isimli içerik üreticisine ait Hugola Youtube kanalı Türkiye’de erişime kapandı. Hugola Youtube kanalı erişim engelinin sebebi ise merak edilen konular arasında. Saniyebey isimli Youtuber’da Hürkan Gügen’e destek vererek hesaba erişim olmadığını duyurdu.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından erişim engeli geldiğini duyuran Gügen’e arkadaşlarından da destek geldi. Saniyebey isimli kullanıcı “Bildiğiniz gibi Vikipedi daha önce Türkiye’de kapalıydı, aynı şekilde Instagram’da kapanmıştı, aynı şekilde Roblox’ta kapanmıştı. Ama şimdi size çok komik bir şey göstereceğim…” diyerek Hugola Youtube kanalı Türkiye’de erişime kapandığını duyurdu.

Hugola Youtube kanalı Türkiye'de erişime kapandı mı

İlgili Haberler

HUGOLA KANALI NEDEN KAPANDI?

Kanalın sahibi Hürkan Gügen, kanalına BTK tarafından kapatıldığına dair bir haberi paylaşan Instagram kullanıcısının paylaşımını profilinde paylaştı. Paylaşım içeriğinde “Roblox kapatılmasını mizahi bir tavırla eleştirdiği bir video yapmıştı sanırım ondan dolayı kapandı.” ifadesi yer almakta.

Youtube’da Hugola kanalına girilmek istediğinde “Bu kanal kullanılamıyor.” uyarısı çıkıyor ancak BTK sorgulama sayfasında Hugola kanalı sorgulaması yapıldığında “Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından uygulanan bir karar bulunamadı.” açıklaması bulunmakta. Bu nedenle BTK tarafından bir engel konulup konulmadığına dair resmi bir açıklama bulunmuyor.

Hugola kanalına ne oldu

Gündem

Hugola Youtube kanalı Türkiye’de erişime kapandı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Burak Çamlı Burak Çamlı

    Hugola çok iyi içerik üretiyordu

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir