Türkiye İzlanda’ya yenilirse UEFA Uluslar Ligi’nde 1 puanda kalacak - Haber Jet

Türkiye İzlanda’ya yenilirse UEFA Uluslar Ligi’nde 1 puanda kalacak

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ikinci maçında bugün İzlanda’yı ağırlıyor. Grupta 1 puanı bulunan Türkiye, İzlanda’ya kaybederse gruptan çıkma şansını zorlaştıracak.

UEFA Uluslar Ligi heyecanı devam ederken, Türkiye A Milli Futbol Takımı bugün İzlanda ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak.

TÜRKİYE İZLANDA’YA YENİLİRSE NE OLUR?

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi’nde kritik bir viraja giriyor. İlk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalan A Milli Futbol Takımı, gruptaki ikinci sınavında İzlanda’yı İzmir’de ağırlayacak. İzlanda, gruba Karadağ’ı 2-0 mağlup ederek lider başlamıştı ve bu karşılaşma hem liderlik yarışı hem de Türkiye’nin gruptan çıkma iddiası açısından büyük önem taşıyor.

Türkiye İzlanda’ya yenilirse ne olur

Türkiye İzlanda’ya yenilirse UEFA Uluslar Ligi’nde Eylül ayını grupta 1 puanla kapatacak ve gruptan çıkma yolunda büyük yara alacak.

Türkiye İzlanda'ya kaybederse ne olur

İlgili Haberler

TÜRKİYE İZLANDA’YA KAYBEDERSE NE OLUR?

Maçta Türkiye’yi sakatlıktan dönen kaptan Hakan Çalhanoğlu’nun ilk 11’de sahada olması bekleniyor. Ancak Galler maçında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz cezası nedeniyle bu mücadelede forma giyemeyecek. Öte yandan, EURO 2024’te aldığı ceza nedeniyle son iki maçı kaçıran Merih Demiral, bu maçta sahadaki yerini alabilecek.

Türkiye İzlanda maçını 1-0, 2-0, 2-1, 3-1, 3-2 kaybederse ne olur

Türkiye’nin bu maçı kazanamaması durumunda grupta sadece 1 puanda kalacak olması, bir sonraki maçlara büyük baskı getirecek. İzlanda ise kazanarak puan farkını açmak ve liderliğini pekiştirmek istiyor. Aynı gün diğer maçta ise Karadağ ile Galler karşı karşıya gelecek.

Türkiye İzlanda maçını kazanamazsa ne olur

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir