Acun Ilıcalı düğün fotoğrafları paylaşıldı - Haber Jet

Acun Ilıcalı düğün fotoğrafları paylaşıldı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Çift, düğüne sürat teknesiyle giriş yaparak dikkatleri üzerine çekti. İşte düğünden ilk fotoğraflar…

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya, 4 Eylül 2024’te Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen muhteşem bir törenle evlendi. Uzun zamandır birlikte olan çift, düğünlerine spor ve sanat dünyasından pek çok ünlü ismi davet etti. Gözlerden uzak yaşadıkları ilişkilerini, bu özel geceyle resmileştirdiler.

ACUN ILICALI DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI

55 yaşındaki ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, daha önce üç kez nikah masasına oturmuştu. Bu kez kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile dördüncü evliliğini gerçekleştirdi. Çiftin nikahı, İstanbul Boğazı’na nazır Esma Sultan Yalısı’nda kıyıldı. Nikah şahitleri ise Acun’un yakın dostları Esat Yontunç ve Ceren Kocakaplan oldu.

Acun düğün fotoğrafları ve görüntüleri

Çift, düğün mekanına sürat teknesiyle gelerek şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Gelin Ayça Çağla Altunkaya’nın sade ama zarif gelinliği büyük beğeni toplarken, sosyal medyada “su gibi” yorumları yapıldı. Düğüne dair ilk kareler sosyal medyada yayılmaya başladıkça, ikilinin mutluluğu ve heyecanı da dikkat çekti.

Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya düğün fotoğrafları

İlgili Haberler

Düğün davetiyesi ise oldukça ilgi çekiciydi. Çift, siyah temalı bir davetiye seçerken, davetlilerden de siyah kıyafet giymelerini rica ettiler.

Acun Ilıcalı düğün fotoğrafları

Ayrıca, çift, sosyal medya kullanımını sınırlandırarak bu özel anın daha samimi geçmesini amaçladı. Yalnızca en yakın arkadaşlarının ve aile üyelerinin katıldığı bu şık düğünde, medya mensupları yer almadı.

Acun'un düğün fotoğrafları

GündemMagazin

Acun Ilıcalı düğün fotoğrafları paylaşıldı” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Caner Caner

    Çağla çok zarif olmuş

    Yanıtla
  • Asel Zorlu Asel Zorlu

    Melisa babasının her düğününü görüyor 😂😂

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir