Ayça Çağla Altunkaya’nın hamile olduğu iddia edildi - Haber Jet

Ayça Çağla Altunkaya’nın hamile olduğu iddia edildi

Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın hamile olduğu iddiaları, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Altunkaya, hakkındaki söylentileri kesin bir dille yalanlayarak "Bu tür haberlerden artık vazgeçin" dedi.

Son günlerde magazin dünyasında yankılanan iddialara göre, Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın hamile olduğu öne sürüldü. Ancak Altunkaya, hızla yayılan bu dedikodulara sert bir tepki vererek, hamile olmadığını açıkladı.

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA HAMİLE Mİ?

Televizyon dünyasının ünlü ismi Acun Ilıcalı, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile mutlu bir birliktelik sürdürüyor. Çiftin yakında nikah masasına oturacağı da konuşulurken, magazin kulislerinde Altunkaya’nın hamile olduğu söylentisi bomba etkisi yarattı. Daha önce de defalarca kez benzer iddiaların hedefi olan Altunkaya, bu iddialara bir kez daha yanıt verdi.

Ayça Çağla Altunkaya hamile mi

Altunkaya, “Her iki ayda bir hamilelik haberimi yapmaktan vazgeçin” diyerek, sosyal medyada yayılan ve basında sıkça yer alan bu tür iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Bu açıklamayla Altunkaya, sürekli tekrarlanan bu tür haberlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

İlgili Haberler

Çağla Altunkaya hamile mi

Acun Ilıcalı ise, sevgilisiyle olan ilişkisi hakkında daha önce yaptığı açıklamalarda, “Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum” diyerek, ilişkilerini huzur içinde sürdürdüklerini ifade etmişti. Nikah hazırlıklarına devam eden çiftin, bu mutlu birlikteliğini evlilikle taçlandırması bekleniyor. Hamilelik iddialarının doğru olmadığı Altunkaya’nın kendi açıklamalarıyla kesinleşti.

Acun sevgilisi hamile mi

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir