Buca, Ödemiş, Konak ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak - Haber Jet

Buca, Ödemiş, Konak ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak

İzmir'in Buca, Ödemiş ve Konak ilçelerinde 4 Eylül 2024 tarihinde planlı elektrik kesintileri gerçekleşecek. Şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle çeşitli mahallelerde 9:00 ile 18:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

İzmir’in Buca, Ödemiş ve Konak ilçelerinde elektrik dağıtım şebekesinde yapılacak yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri yapılacak. Gediz Elektrik tarafından açıklanan bilgilere göre, bu kesintiler bazı mahallelerde gün boyu sürecek.

KONAK ELEKTRİK KESİNTİSİ

İzmir’de şebeke yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında, 4 Eylül 2024 tarihinde Buca, Ödemiş ve Konak ilçelerinde çeşitli saatlerde elektrik kesintileri yaşanacak.

Konak elektrik kesintisi

Konak ilçesinde Murat Mahallesi’nde 9:00-15:00 saatleri arasında Hızır Reis Caddesi, Adem Yavuz Caddesi ve 2482, 2501 gibi çeşitli sokaklarda kesinti olacak. Ayrıca, Kültür Mahallesi’nde Cumhuriyet Bulvarı ve çevresindeki bazı sokaklarda 4:00-9:00 arasında başlayan elektrik kesintisi devam ediyor. Alsancak bölgesinde ise 9:00-13:00 saatleri arasında Talatpaşa Bulvarı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve çevresindeki sokaklarda elektrik kesintisi yaşanacak.

Konak elektrik kesintisi son dakika ne zaman gelecek

ÖDEMİŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Ödemiş ilçesinde, Gereli Köyü İç Yolu’nda 9:00-15:00 saatleri arasında bir kesinti olacak. Bunun yanı sıra, Dolaylar ve Çağlayan mahallelerinde de 12:00-18:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Bu bölgelerde yapılacak çalışmaların da şebeke yenileme ve bakım faaliyetleri kapsamında olduğu bildirildi.

Ödemiş elektrik kesintisi

İlgili Haberler

BUCA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Buca ilçesinde, Göksu Mahallesi’nde bulunan 690/10. Sokak, 690/1. Sokak, 688/13. Sokak gibi birçok sokakta 9:00-15:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti ID’si 3174377 olan bu çalışmanın nedeni şebeke yenileme ve bakım çalışmaları olarak açıklandı.

Buca elektrik kesintisi

BUCA, ÖDEMİŞ, KONAK ELEKTRİK NE ZAMAN GELECEK?

Gediz Elektrik, planlı kesintilerin süresine ve saatlerine dikkat çekerek, abonelerin bu süreçte gerekli tedbirleri almaları gerektiğini belirtti. Kesintiler süresince kullanıcıların elektrikle çalışan cihazlarını korumak için dikkatli olmaları gerektiği de hatırlatıldı.

Ödemiş elektrik kesintisi son dakika

Kesintiler, bölgedeki şebekelerin daha verimli ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla yapılacak ve belirlenen süreler sonunda elektrik yeniden verilecek.

Buca elektrik ne zaman gelecek

Yaşam

Buca, Ödemiş, Konak ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Harun Ilgaz Harun Ilgaz

    İzmir’de elektrik kesintileri son dönemde bayağı artmış

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir