Osimhen’in Galatasaray’da kaç numaralı formayı giyeceği belirsizliğini koruyor - Haber Jet

Osimhen’in Galatasaray’da kaç numaralı formayı giyeceği belirsizliğini koruyor

Napoli’den Galatasaray’a kiralanan Victor Osimhen’in hangi forma numarasını giyeceği henüz netleşmedi. Mevcut formalar arasında seçenekler sınırlı olsa da 16 numara öne çıkıyor.

Galatasaray, transfer döneminin son günlerinde Napoli’den yıldız golcü Victor Osimhen’i 1 yıllığına kadrosuna kattı. Bu transferin ardından Osimhen’in Galatasaray’da hangi forma numarasını giyeceği merak konusu oldu.

OSİMHEN KAÇ NUMARALI FORMAYI GİYECEK?

Osimhen geçmişte 9 ve 7 numaralı formaları giymişti. Bu numaralar şu an Galatasaray’da başka oyunculara ait. Osimhen’in Galatasaray’daki forma numarası henüz netleşmedi.

Osimhen forma numarası kaç olacak

OSİMHEN FORMA NUMARASI KAÇ?

Galatasaray’ın transfer döneminin son hamlelerinden biri olan Victor Osimhen, Süper Lig’e büyük heyecan getirdi. Napoli’de 9 numaralı formayı giyen Nijeryalı golcü, bu numaranın Galatasaray’da Mauro Icardi tarafından kullanılması sebebiyle farklı bir numara tercih etmek zorunda kalacak. Osimhen’in Lille’de oynadığı dönemde tercih ettiği 7 numara ise bu sezon Kerem Aktürkoğlu’na ait ve bu nedenle başka bir oyuncu tarafından kullanılamıyor.

İlgili Haberler

Osimhen kaç numaralı forma giyecek

Osimhen’in geçmiş kariyerinde giydiği diğer forma numaralarına bakıldığında, Galatasaray’da boşta olan 16 numara dikkat çekiyor. Bu numara, oyuncunun takımdaki tercihleri arasında güçlü bir aday olarak öne çıkıyor.

Spor

Osimhen’in Galatasaray’da kaç numaralı formayı giyeceği belirsizliğini koruyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Tuna Bozkurt Tuna Bozkurt

    Osimhen ile Galatasaray yükselişe geçecek

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir