Amedspor Kocaelispor maçı Diyarbakır Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Urfa’da oynanacak - Haber Jet

Amedspor Kocaelispor maçı Diyarbakır Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Urfa’da oynanacak

Diyarbakır Stadı'ndaki zemin çalışmaları nedeniyle Amedspor-Kocaelispor maçı, İstanbul'da oynanma isteği geri çevrilince 2 Eylül'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanmasına karar verildi.

Amedspor’un Kocaelispor ile oynayacağı 1. Lig karşılaşmasının oynanacağı stat, Diyarbakır Stadı’ndaki bakım çalışmaları nedeniyle değiştirildi.

AMEDSPOR KOCAELİSPOR MAÇI NEDEN URFA’DA?

Amedspor ve Kocaelispor, Trendyol 1. Lig’in dördüncü haftasında karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Diyarbakır Stadı’ndaki zemin yenileme çalışmaları sebebiyle, Amedspor, maçın İstanbul’da oynanması için TFF’ye başvuruda bulundu. Ancak bu talep İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından güvenlik gerekçesiyle uygun görülmedi. Bunun üzerine karşılaşmanın Şanlıurfa’ya taşınmasına karar verildi.

Amedspor maçı neden Urfa'da

AMEDSPOR MAÇI NEDEN URFA’DA?

TFF’nin yaptığı açıklamaya göre, maç 2 Eylül Pazartesi günü saat 21.00’de Şanlıurfa’daki 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Bu karar, her iki kulübün de talepleri doğrultusunda alındı. Amedspor, evinde oynayacağı bu önemli maçı, taraftarının desteğinden uzakta, Urfa’da oynamak zorunda kalacak.

İlgili Haberler

Amed Kocaeli maçı neden Urfa'da

AMEDSPOR KOCAELİSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Sezonun ilk iki maçında iki puan toplayabilen Amedspor, bu hafta Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Maç, 2 Eylül Pazartesi akşamı saat 21.00’de 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Her iki takım da karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkacak.

Amedspor maçı niye Şanlıurfa'da, neden Diyarbakır'da oynanmıyor

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir