Beşiktaş Lugano maçı canlı yayın linki EXXEN Twitter hesabından paylaşıldı - Haber Jet

Beşiktaş Lugano maçı canlı yayın linki EXXEN Twitter hesabından paylaşıldı

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında Beşiktaş, İsviçre temsilcisi Lugano'yu ağırlıyor. Kritik maçın canlı yayını için link EXXEN Twitter hesabından paylaşıldı. İşte Beşiktaş Lugano maçı canlı EXXEN linki ve maça ilişkin son detaylar...

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında bugün İsviçre ekibi Lugano’yu konuk ediyor. İlk maçta İsviçre’de alınan 3-3’lük beraberliğin ardından tur biletini almak için sahaya çıkacak olan siyah-beyazlılar, her türlü galibiyette adını grup aşamasına yazdıracak. Maçın canlı yayın linki EXXEN Twitter hesabında yayınlandı.

BEŞİKTAŞ LUGANO MAÇI CANLI LİNK

EXXEN, Beşiktaş-Lugano maçının canlı yayın linkini Twitter (X) hesabı üzerinden duyurdu. EXXEN Spor aboneliği bulunan kullanıcılar maçı canlı izleyebilirler. Henüz üyeliği olmayanlar ise EXXEN üzerinden hızlı bir şekilde üyelik oluşturup maçı takip edebilir.

BEŞİKTAŞ LUGANO EXXEN MAÇ LİNKİ

Beşiktaş’ın Lugano ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçını canlı izlemek isteyenler EXXEN platformu üzerinden yapılacak canlı yayını izleyebilirler. Beşiktaş Lugano canlı maç yayın linki ise EXXEN’in Twitter hesabı (X) üzerinden paylaşıldı.

Beşiktaş Lugano EXXEN canlı maç izle

EXXEN üyeliği olanlar platforma giriş yaparak, üyeliği olmayanlar ise maç saatine kadar üyelik oluşturarak maçı şifresiz canlı izleyebilecekler.

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?

Beşiktaş, mücadeleyi kazanması halinde doğrudan UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazanacak.

İlgili Haberler

Beşiktaş Lugano canlı maç linki

Maçın 90 dakikası beraberlikle sona ererse uzatmalar oynanacak; eşitlik bozulmazsa penaltı atışlarıyla tur atlayan takım belirlenecek.

BJK Lugano canlı maç linkleri

Mağlubiyet durumunda ise Beşiktaş, Avrupa macerasına UEFA Konferans Ligi’nde devam edecek.

EXXEN canlı ücretsiz bedava maç linki

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir