BK Mikrofon kanalının sahibi Burak Keleş CHP'li belediyeye oy verenlere küfür etti - Haber Jet

BK Mikrofon kanalının sahibi Burak Keleş CHP’li belediyeye oy verenlere küfür etti

Youtube'da BK Mikrofon kanalının sahibi Burak Keleş'in yaptığı küfürlü paylaşımlar için X (eski adıyla Twitter) 'Burak Keleş Tutuklansın' hashtagi açıldı. Keleş, Kartal Belediyesine ait bir çöp konteynırın etrafındaki çöpleri küfürlü bir dille eleştirerek CHP'li ilçe için oy verenlere hakaret etti.

Burak Keleş, Kartal Belediyesi’ne ait bir çöp konteynırını paylaşarak CHP’li Kartal Belediyesi’ne oy verenleri küfürlü bir şekilde eleştirdi. Burak Keleş, ağır siyasi mizah içerdiğini belirttiği BK Mikrofon kanalının sahibi.

BURAK KELEŞ NE DEDİ?

BK Mikrofon Burak Keleş, Kartal’da CHP’li Belediye Başkanı’na oy verenlere hakaret etti. Bir çöp konteynırının etrafındaki çöpleri çektiği videoda ağır hakaretlerde bulundu.

BK Mikrofon Burak Keleş

Bunun ardından X’te (eski adıyla Twitter) gündem olmasıyla Instagram hesabından dün paylaştığı çöp videosuna dair açıklama yaptı ancak kendisine tepki gösterenlere yine küfürlü bir dille yanıt verdi.

Burak Keleş kimdir

İlgili Haberler

BK MİKROFON BURAK KELEŞ KİMDİR?

Youtube ve Instagram’da @bkmikrofan kullanıcı adıyla bulunan Burak Keleş, kanalını “ağır siyasi mizah içerir” cümlesiyle tanımlıyor. Keleş’e en son paylaştığı çöp videosu nedeniyle sosyal medyada “Burak Keleş Tutuklansın” yorumları yapılıyor. Son olarak Burak Keleş, X hesabı askıya alındı.

Burak Keleş Instagram

Keleş’in Instagram’da 18 bin, Youtube’da ise 1810 abonesi bulunuyor.

Gündem

BK Mikrofon kanalının sahibi Burak Keleş CHP’li belediyeye oy verenlere küfür etti” haberine 1 yorum yapıldı.

  • İrem Ela İrem Ela

    Her şey tamam da küfür nedir

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir