Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi muhtemel rakipleri - Haber Jet

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi muhtemel rakipleri

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. Yeni formatla birlikte Galatasaray’ın Avrupa Ligi muhtemel rakipleri netleşti. İşte UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray’ın muhtemel rakipleri…

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys’a elenen Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. Galatasaray’ı lig aşamasında güçlü takımlar bekliyor.

GALATASARAY UEFA AVRUPA LİGİ MUHTEMEL RAKİPLERİ

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys’a 3-2 ve 1-0’lık sonuçlarla mağlup olarak Devler Ligi’ne katılma şansını kaybetti. Sarı-kırmızılılar, Avrupa maceralarını UEFA Avrupa Ligi’nde sürdürecek. Bu sezon uygulanan yeni format ise dikkat çekiyor: 36 takımın yer aldığı grup aşamasında her takım 4 iç saha, 4 deplasman olmak üzere 8 farklı rakiple karşılaşacak. Eşleşmeler, 4 farklı torbadan 2’şer takımın seçilmesiyle belirlenecek.

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi muhtemel rakipleri, GS muhtemel rakipler

Format gereği, aynı ülke takımları grup aşamasında karşılaşamıyor. Dolayısıyla, Galatasaray, Fenerbahçe ve turu geçerse Beşiktaş ile eşleşemeyecek. Ancak diğer tüm Avrupa takımları Galatasaray’ın UEFA muhtemel rakipleri arasında. Şu ana kadar Galatasaray’ın kesinleşen muhtemel rakipleri arasında Roma, Manchester United, Porto, Ajax, Rangers, Frankfurt, Lazio, Tottenham ve Real Sociedad gibi güçlü ekipler bulunuyor.

GALATASARAY AVRUPA LİGİ MUHTEMEL RAKİPLERİ

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi muhtemel rakip olması kesinleşmiş takımlar şunlardır:

Roma, Manchester United, Porto, Ajax, Rangers, Frankurt, Lazio, Tottenham, Real Sociedad, AZ Alkmaar, Olympiacos, Lyon, PAOK, Maccabi Tel Aviv, Dinamo Zagreb, Union SG, Dinamo Kiev, Ludogorets, Malmö, Athletic Bilbao, Hoffenheim, Nice, Twente

Galatasaray UEFA muhtemel rakipleri

İlgili Haberler

Bu takımların arasında UEFA rövanş maçları sonrası yeni takımlar da eklenecek.

GS AVRUPA LİGİ MUHTEMEL RAKİPLERİ

Yeni formatta güçlü takımların yoğunluğu dikkat çekiyor. Özellikle İtalya’dan Roma ve Lazio, İngiltere’den Manchester United ve Tottenham, İspanya’dan Real Sociedad ve Athletic Bilbao gibi ekipler, Galatasaray’ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyor.

GS Avrupa muhtemel rakipleri

Bunun yanı sıra, Yunanistan’dan Olympiacos, Hollanda’dan AZ Alkmaar ve Fransa’dan Lyon gibi köklü takımlar da sarı-kırmızılıların karşısına çıkabilecek rakipler arasında.

Galatasaray muhtemel rakipleri

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir