Galatasaray Young Boys'u 1-0, 2-1, 3-2 yenerse maç uzatmalara gidecek - Haber Jet

Galatasaray Young Boys’u 1-0, 2-1, 3-2 yenerse maç uzatmalara gidecek

EFA Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçında Galatasaray, İsviçre'nin Young Boys takımını RAMS Park'ta ağırlıyor. İlk maçta 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılılar, turu geçmek için 2 farklı galibiyete ihtiyaç duyarken, tek farklı galibiyet durumunda maç uzatmalara gidecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına kalma mücadelesi veren Galatasaray, play-off turu rövanş maçında İsviçre ekibi Young Boys’u ağırlıyor.

GALATASARAY YOUNG BOYS’U 1-0, 2-1, 3-2 YENERSE NE OLUR?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin bu sezonki formatı 36 takımdan oluşuyor ve gruplara katılma mücadelesi oldukça çetin geçiyor. Süper Lig’de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, ülke puanı sebebiyle bu turnuvaya play-off turundan dahil oldu.

Sarı-kırmızılı ekip, İsviçre’deki ilk maçta 3-2 yenildiği Young Boys karşısında rövanş mücadelesinde 2 farklı bir galibiyet almak zorunda. Böylece, adını grup aşamasına yazdırabilecek.

Galatasaray Young Boys'u kaç kaç yenmesi lazım

Eğer Galatasaray, Young Boys’u 1-0, 2-1 veya 3-2 gibi tek farklı bir skorla yenerse maç uzatmalara gidecek. Beraberlik ya da Young Boys’un galibiyeti durumunda ise Galatasaray UEFA Avrupa Ligi’ne düşecek.

GALATASARAY YOUNG BOYS’U NASIL ELER?

Galatasaray’u Young Boys’u elemesi için maçın normal süresinden en az 1 farklı golle galip tamamlaması gerekiyor. Galatasaray maçı 1 farklı kazanırsa uzatmalar oynanacak. Uzatmalarda da skor değişmezse maç penaltılara gidecek. Eğer temsilcimiz 2 farklı skorla galip ayrılırsa sahadan maç uzamadan Galatasaray’ın turu geçmesi ile sonuçlanacak.

İlgili Haberler

Galatasaray 1-0 yenerse turu geçiyor mu, 1-0 yetiyor mu

Young Boys, İsviçre Süper Ligi’ni geçen sezon şampiyon tamamlayarak bu mücadeleye dahil olmuştu. İki ekip arasında oynanan ilk maçta Young Boys’un hızlı ve etkili oyunuyla gelen galibiyet, Galatasaray’ı zorlu bir rövanş maçına zorluyor. Ancak Galatasaray, sahasında İsviçre takımları karşısında oldukça iyi bir performansa sahip. Sarı-kırmızılı ekip, evinde İsviçre temsilcileri ile yaptığı 8 karşılaşmanın hiçbirinde yenilmedi ve bu maçlarda 7 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Galatasaray nasıl tur atlar

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray Young Boys Şampiyonlar Ligi maçı, bu akşam saat 22.00’de RAMS Park’ta oynanacak ve TRT 1 ile Tabii platformunda canlı yayınlanacak.

Galatasaray Young Boss maçı kaç kaç

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir