Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın çocuğunun taşıyıcı anneden olduğu iddia ediliyordu - Haber Jet

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın çocuğunun taşıyıcı anneden olduğu iddia ediliyordu

Eski futbolcu Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile ortak çocuğu 2 yaşındaki S.S.Ç isimli kızı ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımı savcılık ifadesine kadar götürdü. 2 yaşındaki kızıyla fotoğrafını paylaşan Gökhan Çıra hakkında tepkilerin ardından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Aile Bürosu tarafından soruşturma açıldı.

Gökhan Çıra’nın sosyal medyada 2 yaşındaki kızıyla tepki çeken fotoğrafı ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınmasına karar verildi.

GÖKHAN ÇIRA’NIN ÇOCUĞU KİMDEN?

Eski futbolcu Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile evli olduğu dönemde taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olduğu iddia ediliyor. Çift, taşıyıcı anneyle çocuk sahibi olma konusunda daha önce gündeme gelmiş, bebeğin annesinin kim olduğu hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

Gökhan Çıra çocuğu kimden

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay köşesine taşıdığı Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra taşıyıcı annelik olayı hakkında, Kıbrıs’ta anonim yumurta donörü kullanarak bebek sahibi olduklarını ve bebeğin gerçek annesinin tespit edilemeyeceğini söylemişti.

Gökhan Çıra yaptığı açıklamada kızı S.S.Ç’nin kendi öz kızı olduğunu ve DNA testiyle kanıtlı olduğunu söyledi.

İlgili Haberler

GÖKHAN ÇIRA ÇOCUKLU PAYLAŞIM

Gökhan Çıra, kızı Selenay ile verdiği poz sonrasında gündem oldu.

Gökhan Çıra çocuklu paylaşım

Sosyal medyadaki tepkilerin ardından S.S.Ç isimli 2022 doğumlu çocuğun istismar edildiğine yönelik sosyal medya paylaşımları ve resimler nedeniyle aile yükümlülüğünün ihmali suçundan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açarak çocuğun geçici devlet yurduna yerleştirilmesini talep etmişti.

Bakırköy 4. Çocuk Mahkemesi inceleme sonrasını kararını vererek bakanlığın talebini reddetti.

Magazin

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın çocuğunun taşıyıcı anneden olduğu iddia ediliyordu” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir