Fulya Öztürk Tiktok’ta ’’İsrail askeri mis gibi kokuyor’’ paylaşımına tepki verdi - Haber Jet

Fulya Öztürk Tiktok’ta ’’İsrail askeri mis gibi kokuyor’’ paylaşımına tepki verdi

Fulya Öztürk'ün ''Türk askeri leş gibi kokuyor'' dediğini öne süren bir Tiktok hesabı gündeme geldi. Paylaşımda Fulya Öztürk'ün Türk askerine hakaret ettiğine dair asılsız iddialarda bulunan sosyal medya hesabına tepkiler gecikmedi.

Gazeteci Fulya Öztürk, TikTok platformunda kendisi hakkında yapılan bir paylaşıma sert tepki gösterdi.

Öztürk, bu çirkin iftiralara karşı harekete geçeceğini belirterek sosyal medyanın denetimsizliğine ve sahte içeriklere karşı daha güçlü önlemler alınması gerektiğini vurguladı.

fulya öztürk israil askeri mis kokuyor

FULYA ÖZTÜRK İSRAİL ASKERİ PAYLAŞIMINA SERT BİR YANIT VERDİ

Öztürk, savaş bölgelerindeki başarılı habercilik kariyeriyle tanınan bir isim olarak, sosyal medyada hakkında çıkan asılsız iddialara karşı sessiz kalmadı.

Özellikle TikTok platformunda yayılan ve kendisine atfedilen bir paylaşım, gazeteciyi çileden çıkardı.

fulya öztürk evli mi

Paylaşımda İsrail askerleriyle ilgili övgü dolu ifadeler kullanıldığı ve Türk askerlerine yönelik çirkin bir iftira atıldığı iddia ediliyordu. Fulya Öztürk bu iddiaların tamamen yalan ve uydurma olduğunu belirtti.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Fulya Öztürk şunları söyledi:

“TikTok denilen bu bataklıkta hakkımda yapılan bu iftiraya karşı hemen harekete geçiyorum. Sosyal medya ne yazık ki, yalan haberlerin, iftiraların ve kötü niyetli insanların cirit attığı bir yer haline geldi. Bu kadar sahte içeriğin dolaşımda olduğu bir ortamda daha sıkı önlemler alınması şart”

fulya öztürk azerbaycan

FULYA ÖZTÜRK İSRAİL ASKERLERİ HAKKINDA NE DEDİ?

TikTok’ta yayılan asılsız paylaşımda, Fulya Öztürk’ün Filistin’de İsrail askerleriyle ilgili pozitif ifadeler kullandığı ve Türk askerlerini kötülediği iddia ediliyordu.

İlgili Haberler

Paylaşımda, Öztürk’ün İsrail askerlerinin yardımsever ve nazik olduğu, hatta güzel koktuklarını söylediği, buna karşılık Türk askerlerinin “kötü koktuğunu” ifade ettiği öne sürülüyordu.

Bu paylaşım, kısa sürede büyük tepki topladı ve sosyal medyada hızla yayıldı.

fulya öztürk ne oldu

”Geçenlerde Filistin’deydim Kudüs’te hava sıcaktı bunaldık. Kameramanla İsrail askerlerine bakkal sorduk hemen bize 1.5 litre su ve Magnum verdiler Allah razı olsun. Dondurmayı veren askerin parfümü çok iyi kokuyordu. Adamların askerleri miss gibi kokuyor. Bizim Türk askerlerini de gördük Afrin’de. Ne yalan söyleyeyim leş gibi kokuyorlardı…”

fulya öztürk estetiksiz hali

GAZETECİ FULYA ÖZTÜRK TİKTOK PAYLAŞIMI İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Fulya Öztürk, söz konusu paylaşımın yayılmasının ardından hukuki yollara başvuracağını belirterek, bu tür sahte içeriklerin yayılmasını önlemek için ne gerekiyorsa yapacağını açıkladı.

“Bu iftiraya karşı yasal süreci başlatıyorum. Kimsenin, başkaları hakkında böyle asılsız iddialarda bulunmasına izin veremem. Adaletin yerini bulması için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

fulya öztürk israil askeri tiktok

Fulya Öztürk’ün bu sert tepkisi, sosyal medyanın kontrolsüzlüğü ve sahte içeriklerin hızla yayılması konusundaki tartışmaları yeniden alevlendirdi.

Gazeteci, bu tür sorunların çözümü için sosyal medya platformlarının daha sorumlu davranması ve kullanıcıların gerçek bilgiye ulaşmalarını sağlayacak önlemler alınması gerektiğine dikkat çekti.

GündemÖne Çıkan Haberler

Fulya Öztürk Tiktok’ta ’’İsrail askeri mis gibi kokuyor’’ paylaşımına tepki verdi” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Derya Derya

    Fulya öztürk asla türk askerini kötülemez

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir