Reha Muhtar’ın eski sevgilisi Nilüfer, Deniz Uğur’un oğlu hakkında iftiraya uğradığını söyledi - Haber Jet

Reha Muhtar’ın eski sevgilisi Nilüfer, Deniz Uğur’un oğlu hakkında iftiraya uğradığını söyledi

Reha Muhtar'ın eski sevgilisi olan şarkıcı Nilüfer, Deniz Uğur'un avukatı Feyza Altun'un suç duyurusu sonrası açıklamada bulundu. Deniz Uğur'un kendisine iftira attığını belirten Nilüfer şikayetçi olmayacağını da dile getirdi.

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar’ın, Sarıyer’deki evinde geçirdiği kaza sonrası yoğun bakıma kaldırılmasının ardından, oğlunun kaçırıldığı iddiaları gündeme geldi.

Bu iddialara Reha Muhtar’ın eski sevgilisi, şarkıcı Nilüfer ve oğlu Poyraz’dan açıklamalar geldi.

nilüfer ayşe nazlı

REHA MUHTAR NİLÜFER EVLENDİ Mİ?

Reha Muhtar ve Nilüfer hiçbir zaman evlenmedi, yalnızca kızları Ayşe Nazlı Yumlu’yu evlat edindiler ve 2003 yılında ilişkilerine son verdiler.

Son yaşanan olaylarda ise Reha Muhtar’ın eski eşi Deniz Uğur, oğlu Poyraz’ın Nilüfer tarafından alıkonulduğu ve kaçırıldığını dile getirdi.

reha muhtar öldü mü

FEYZA ALTUN NİLÜFER İÇİN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Reha Muhtar’ın eski eşi ve Poyraz’ın annesi, oyuncu Deniz Uğur, oğluna ulaşamadığını belirterek, bir dizi ciddi iddiada bulundu.

Deniz Uğur’un avukatı Feyza Altun, Poyraz’ın Reha Muhtar’ın eski sevgilisi Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından kaçırıldığını öne sürdü.

Bu iddialar üzerine Feyza Altun Nilüfer ve kızı hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

reha muhtar feyza altun

İlgili Haberler

DENİZ UĞUR’UN OĞLU POYRAZ ”KAÇIRILMADIM” DEDİ

Deniz Uğur’un iddialarına, oğlu Poyraz Muhtar da bir video ile yanıt verdi.

Poyraz, sosyal medyada yayımlanan videoda, kaçırılmadığını ve evde mutlu olduğunu belirtti.

Video mesajında Poyraz “Annemin söylediği gibi kaçırılmadım. Ablam beni babamın evine getirdi çünkü burada kedim ve köpeğim var. Onlarla ilgilenmem gerekiyor ve burada kalmak istiyorum. Cihan ağabeyle Beşiktaş maçları izliyor, PlayStation oynuyoruz. Ben buradayım ve mutluyum.” ifadelerini kullandı.

nilüfer reha muhtar ilişkisi

NİLÜFER REHA MUHTAR VE DENİZ UĞUR OLAYI İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran Deniz Uğur’un oğlu Poyraz’ın kaçırıldığı iddialarının ardından, şarkıcı Nilüfer sessizliğini bozdu.

nilüfer reha muhtar sevgili mi

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile yaşananları açıklığa kavuşturdu. Nilüfer, videoda şu sözlere yer verdi:

“Merhaba sevgili takipçilerim… Öncelikle belirtmek isterim ki, çocuk kaçırma ya da alıkoyma gibi bir durum söz konusu değildir ve iddialar tamamen iğrenç bir iftiradır. Şu an arkamdaki manzarayı görüyor musunuz? Ben dört gündür Bodrum’dayım, kızım İstanbul’da. Buradan Çeşme’ye konser için tatil yapmak üzere geldim. Dün yaşanan olayları açıklamak istiyorum. Sabah, kızım beni aradı ve ‘Anne, babam düşmüş ve yoğun bakıma kaldırılmış’ dedi. Çok üzüldüm ve ‘Ayşe Nazlı, hemen hastaneye git’ dedim. Poyraz oradaydı çünkü gece Reha Bey, yalısındaki merdivenden düşüp solunumu duruyor. Poyraz, 14-15 yaşında, evde tek başına. Komşuya koşarak yardım çağırıyor. Ambulans geliyor ve Reha Muhtar hastaneye kaldırılıyor. Poyraz, gece saat 1:30’dan itibaren hastanede tek başına kalıyor. Ayşe Nazlı’yı aramış, ama gece ulaşamamış. Sabah ulaştığında ise annesini aramadan Ayşe Nazlı’yı çağırmış. Poyraz, bir süre önce mahkeme kararıyla babasıyla yaşamaya karar vermişti ve annesine gitmek istemiyor. Nedenlerini açıklayamam, ailevi ilişkilerine karışamam. Ayşe Nazlı hastanede ağlıyordu çünkü babası yoğun bakımda. Poyraz da onun kardeşi, kan bağları olmasa da kardeşi. Poyraz, evde kedisi ve köpeği olduğu için eve gitmek istiyordu. Ayşe Nazlı, Poyraz’ı alıp Reha Bey’in evine götürdü. O sırada bana telefon geldi ve ‘Ayşe Nazlı, Poyraz’ı hastaneye getirmezse suç duyurusunda bulunacağız’ dediler. Ben de kızıma hastaneye dönmelerini söyledim. Olayın özeti budur. Ben dört gündür Bodrum’dayım ve Ayşe Nazlı ablası olarak Poyraz’ın dileğini yerine getirmiştir. Bu iftirayı atanlar hakkında konuşmak istemiyorum ve mahkemeye vermek istemiyorum. Bu tür kötülüklerle uğraşamam. Tek tavsiyem, iyi insan olmaya çalışmalarıdır. Lütfen, iyi insan olmaya çalışın.”

MagazinGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir