Young Boys Galatasaray maçının VAR hakemi Christian Dingert olacak - Haber Jet

Young Boys Galatasaray maçının VAR hakemi Christian Dingert olacak

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçreli Young Boys ile bugün deplasmanda karşı karşıya gelecek. Young Boys Galatasaray maçında VAR sistemi yer alırken VAR hakemi Alman Christian Dingert oldu. Galatasaray, Avrupa kupalarında Young Boys ile ilk kez eşleşti.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Galatasaray, İsveçli Young Boys ile deplasmanda mücadele etmeye hazırlanıyor. 21 Ağustos TSİ 22.00’de başlayacak maçın hakemi Daniel Siebert olurken VAR’da ise Christian Dingert görev yapacak.

YOUNG BOYS GALATASARAY MAÇI VAR HAKEMİ KİM?

Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden Galatasaray, İsveç’in Young Boys takımıyla bugün deplasmanda karşılaşacak. Wankdorf Stadı’nda başlayacak mücadelede düdüğü Daniel Siebert çalarken Jan Seidel ve Rafael Foltyn yardımcı hakemlik görevini üstlenirken maçın dördüncü hakemi Dain Schlager olacak.

Young Boys Galatasaray maçında VAR sistemi de olacak. VAR hakemi ise Almanya’dan Christian Dingert olacak. Yardımcısı olarak da Benjamin Cortus görev yapacak.

Young Boys Galatasaray VAR hakemi kim nereli

VAR HAKEMİ CHRISTIAN DINGERT KİMDİR?

14 Temmuz 1980 Almanya doğumlu Christian Dingert, 2013 yılından beri FIFA hakemi olarak görev yapıyor. Dingert, daha önce Lille Fenerbahçe maçında VAR hakemi olarak görev almıştı.

İlgili Haberler

Young Boys Galatasaray maçı ilk 11

YOUNG BOYS GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

Young Boys Galatasaray maçında oynamayacak  oyuncular belli oldu. Barış Alper Yılmaz hasta ve Davinson Sanchez sakatlığından dolayı oynayamazken Kaan Ayhan ise cezalı olduğu için maç kadrosunda yok.

Bu akşam 22.00’de oynanacak maç TRT 1 ve tabii platformundan canlı olarak ekrana gelecek.

Spor

Young Boys Galatasaray maçının VAR hakemi Christian Dingert olacak” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Seyhan Bağlar Seyhan Bağlar

    Çok iyi bir hakem adaletli bir maç olacak

    Yanıtla
  • Emre Cansever Emre Cansever

    Galatasaray muhtemel 11 oyuncuları çok iyi galibiyet görünüyor gibi

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir