Joao Pedro dağa çıktı, kayıp deniliyordu! Nerede olduğu halen bilinmiyor - Haber Jet

Joao Pedro dağa çıktı, kayıp deniliyordu! Nerede olduğu halen bilinmiyor

Fenerbahçe'nin yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Joao Pedro'ya ulaşılamıyor. Joao Pedro ile ilgili kayıp olduğu ve dağa çıktığı söylentileri var. Psikolojisi bozulan oyuncunun, kendini bir dağ evine kapattığı iddia ediliyor. Nerede olduğu ise bilinmiyor ve haber alınamıyor.

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho’nun kadro planlamasında yer almayan Joao Pedro, kulüp için büyük bir kriz haline geldi. Oyuncuya ulaşamayan yönetim, Joao Pedro’nun nerede olduğunu da bilmiyor.

JOAO PEDRO NEREDE?

Sezon başında Fenerbahçe’ye geri dönen Joao Pedro, geçtiğimiz sezon Brezilya’nın Gremio takımında kiralık olarak forma giymişti. Ancak Gremio, oyuncunun performansından memnun kalmayarak satın alma opsiyonunu kullanmadı ve Pedro, sezon sonunda İstanbul’a geri döndü. Jose Mourinho’nun gelişiyle birlikte Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen Pedro, kendisine takım bulması yönünde bilgilendirildi.

Bu gelişmenin ardından Joao Pedro İstanbul’dan ayrıldı ve kayıplara karıştı.

Joao Pedro nerede, dağa mı kaçtı

Kulübün oyuncuya ulaşamaması ve Pedro’nun nerede olduğunun bilinmemesi, Fenerbahçe yönetimini oldukça zor durumda bıraktı. Oyuncunun sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ederken, bu durumun nasıl çözüleceği merak konusu.

JOAO PEDRO DAĞA MI ÇIKTI?

Mourinho’nun Pedro’yu kadroda istememesi üzerine Joao Pedro, Fenerbahçe’den alacağı 3 milyon euroyu bulan maaşının tamamını talep etti ve bu isteği karşılanmayınca, iddialara göre psikolojisi bozuldu ve kendini bir dağ evine kapattı.

İlgili Haberler

Joao Pedro kayıp

JOAO PEDRO KAYIP MI?

Joao Pedro menajeri ile anlaşmasını iptal etti ve şu anda menajeri bulunmuyor. Fenerbahçe yönetimi de kendisine ulaşamıyor ve oyuncunun nerede olduğu bilinmiyor. İddialara göre Joao Pedro dağa kaçtı. Oyuncu kayıp olmuş durumda.

Joao Pedro dağa mı çıktı, kaçtı mı, kayıp mı

JOAO PEDRO NE OLDU?

Joao Pedro’nun depresyona girdiği ve kendisini bir dağ evine kapattığı iddia edildi. Ayrıca oyuncunun psikolojisinin de bozulduğu ifade ediliyor. 32 yaşındaki forvet oyuncusu Joao Pedro geçen sene Gremio’da performansı beğenilmemişti. Fenerbahçe’de de kadroda düşünülmeyen oyuncu hakkında son kararın ne olacağı belirsizliğini koruyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir