Emeklilere halk plajlarındaki şezlong ve şemsiyeler de ücretsiz olacak - Haber Jet

Emeklilere halk plajlarındaki şezlong ve şemsiyeler de ücretsiz olacak

Halk plajları emeklilere ücretsiz olmasının yanı sıra, artık şezlong ve şemsiye hizmetleri de ücretsiz hale geliyor. Emeklilere ücretsiz hale getirilen halk plajlarına ek olarak şemsiye ve şezlong hizmeti de verilmesi birçok vatandaşın yüzünü güldürmüş durumda.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bu yıl emeklilere yönelik özel bir hizmet sunarak halk plajlarındaki şezlong ve şemsiyelerin ücretsiz olacağını duyurdu. 

Bakanlığın açıklamasına göre, bu düzenleme Emekliler Yılı kapsamında hayata geçirildi.

ücretsiz halk plajları hangileri

EMEKLİLERE PLAJLAR ÜCRETSİZ Mİ?

Bakanlık 14 Ağustos 2024 tarihinde yaptığı açıklamada, ülke genelindeki halk plajlarında, girişleri ücretsiz olan plajlarda emeklilerin şezlong ve şemsiye kullanımının da ücretsiz olacağını bildirdi. 

Yeni uygulamanın, emeklilere plajlarda daha rahat ve keyifli bir zaman geçirme imkanı sunması hedefleniyor.

emeklilere plajda şezlong ücretsiz mi

EMEKLİLERE ŞEZLONG VE ŞEMSİYE ÜCRETSİZ Mİ?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, emekliler için yapılan bu düzenlemenin büyük bir müjde olduğunu belirtti. 

Ersoy, açıklamasında, “Emekliler Yılı kapsamında emeklilerimize özel yeni bir uygulama başlatıyoruz. Girişleri ücretsiz olan halk plajlarımızda, emeklilerimizin şezlong ve şemsiye gibi plaj hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanmalarını sağlıyoruz” dedi.

emekliler için ücretsiz plajlar

HALK PLAJLARI KİMLERE ÜCRETSİZ OLACAK?

Yeni, uygulamanın, emeklilerin ücretsiz şekilde plajlarda konforlu bir şekilde vakit geçirmelerine olanak tanıyacağı ifade edildi. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı, emekliler için sağlanan bu hizmetin yanı sıra, halk plajlarının daha geniş bir kitleye hitap etmesi için çeşitli düzenlemeler yapmaya devam edeceğini açıkladı.

Yeni hizmetle birlikte, halk plajlarında sunulan bu ek avantajın, emeklilerin yaz tatillerini daha keyifli ve ekonomik bir şekilde geçirmelerine katkıda bulunması bekleniyor. 

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir