Real Madrid Atalanta maçı kadrosunda Arda Güler de var! Ancelotti şans verirse oynayacak - Haber Jet

Real Madrid Atalanta maçı kadrosunda Arda Güler de var! Ancelotti şans verirse oynayacak

UEFA Süper Kupa’da Real Madrid ve Atalanta, bu akşam Polonya’nın Varşova kentinde karşı karşıya geliyor. Real Madrid’in genç yeteneği Arda Güler de kadroda yer alıyor. Ancelotti'nin ikinci yarıda Arda Güler’e oynama şansı vermesi bekleniyor.

Avrupa futbolunun prestijli organizasyonlarından UEFA Süper Kupa, bu akşam sahibini buluyor. Geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Real Madrid, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta ile karşılaşacak. Türk futbolseverlerin heyecanla beklediği bu karşılaşmada, Arda Güler de sahada yer alabilir.

REAL MADRİD ATALANTA MAÇINDA ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Bu akşam Varşova’daki Narodowy Stadı’nda oynanacak olan UEFA Süper Kupa mücadelesi, Real Madrid’in 2023-2024 sezonunda sergilediği üstün performansı taçlandırma şansı olarak görülüyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti yönetimindeki Madrid ekibi, UEFA Süper Kupa’yı en çok kazanan takım unvanını Milan ve Barcelona’nın önüne geçerek tek başına ele geçirmeyi hedefliyor.

Real Madrid Atalanta maçında Arda Güler oynayacak mı, kadroda var mı

Real Madrid’in Atalanta maçı için açıkladığı kamp kadrosunda genç milli yıldızımız Arda Güler de yer alıyor. EURO 2024 sonraki ABD kampındaki Milan ve Barcelona maçlarında forma giyen Arda Güler, hazırlık maçlarında gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Ancak son Chelsea maçında süre alamayan Arda’nın, bu akşam oynanacak Süper Kupa maçında Ancelotti tarafından ikinci yarıda sahaya sürülmesi bekleniyor.

REAL MADRİD’İN ATALANTA MAÇI KADROSU

Real Madrid’in Atalanta maçı kadrosunda şu isimler yer aldı:

Courtois, Lunin, Fran Garcia, Carvajal, Militão, Alaba, Lucas V., Vallejo, Fran García, Rüdiger, F. Mendy, Jacobo, Bellingham, Camavinga, Valverde, Modrić, Tchouameni, Arda Güler, Ceballos, Vini Jr., Mbappé, Rodrygo, Endrick, Brahim.

Real Madrid Atalanta Süper Kupa Arda Güler oynayacak mı

İlgili Haberler

SÜPER KUPA MAÇINDA ARDA GÜLER VAR MI, OYNAR MI?

Real Madrid Atalanta maçı kadrosunda Arda Güler var ancak ilk 11’de başlaması beklenmiyor. Muhtemel 11’lerde Arda Güler yer almıyor. Arda Güler’in büyük olasılıklar Süper Kupa maçında oynayacağı ancak ikinci yarıda oyuna gireceği tahmin ediliyor.

REAL MADRİD ATALANTA MUHTEMEL 11

Real Madrid Atalanta maçı muhtemel 11 şu şekildedir:

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy, Valverde, Tchouameni, Modric, Bellingham, Mbappe, Vinícius Junior

Atalanta: Musso, Djimsiti, Hien, Kolasinac, Zappacosta, Ederson, De Roon, Ruggeri, De Ketelaere, Retegui, Lookman

Arda Güler oynayacak mı

SÜPER KUPA MAÇI HANGİ KANALDA?

Real Madrid Atalanta maçı, TSİ 22.00’de başlayacak ve TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak​.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir