AK Parti'ye geçen belediyeler konuşulurken AK Parti'nin 11 vekil için 15 milyon dolar ayırdığı  gündeme geliyor - Haber Jet

AK Parti’ye geçen belediyeler konuşulurken AK Parti’nin 11 vekil için 15 milyon dolar ayırdığı  gündeme geliyor

Haber kaynağı olarak Eski milletvekili Mustafa Balbay'ın gösterildiği AK Parti'nin 11 vekil için toplam 15 milyon dolar bütçe ayırdığı iddiası gündeme getirildi. 23'üncü yıl dönümünü kutlayan AK Parti'ye geçecek belediyeler gündeme gelirken CHP'den AK Parti'ye geçecek belediyelerin olup olmayacağı merak ediliyor.

AK Parti’ye geçecek belediyeler konuşuluyor. İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi ve Gelecek Partisi’nin adı geçerken CHP’den AK Parti’ye geçecek belediyeler de gündeme geliyor. Ayrıca AK Parti’nin 11 vekil için 15 milyon dolar bütçe ayırdığı iddialar arasında yer almakta.

AK PARTİ’YE GEÇECEK VEKİLLER İÇİN 15 MİLYON DOLAR İDDİASI

Gazeteci ve eski milletvekili Mustafa Balbay TELE1’de ekrana gelen Gün Ortası programında Ülkü Çoban’a yaptığı açıklamalarda AK Parti’nin 2 milletvekili açıklamasını vurgulayarak “Ben 11 vekilin hedeflendiğini duydum” dedi. AK Parti’nin vekil transferi içinse 500 milyon lira bütçe ayırdığı konuşuluyor bilgisini aktardı.

AKP'ye geçecek belediyeler kimler, hangi belediyeler?

500 milyon lira ise yaklaşık 15 milyon dolara tekabül ediyor.

Mustafa Balbay AK Parti’ye geçecek vekiller hakkında, ağırlıklı olarak İYİ Parti ve Gelecek Partisi’nden olacağını belirterek, 2 Yeniden Refah Partili ve 1 tane de Saadet Partili vekilin geçmesini beklediğini belirtti.

CHP'den AKP'ye geçecek belediyeler kim?

İlgili Haberler

AK PARTİ’YE GEÇECEK BELEDİYELER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti’nin 23’üncü Yıl Dönümü programında isimlerini duyuracaklarını söylediği AK Parti’ye geçecek belediyeler ve vekiller hakkında konuştu.

15 belediye başkanı olmak üzere ilçe ve belde belediyelerinden de transferler olduğunu belirten Dağ, milletvekili hususunda henüz 2 vekil ile anlaştıklarını söyleyerek ilerleyen günlerde yeni katılımlar olabilir dedi.

AK Parti'ye geçecek milletvekilleri kimler?

CHP’DEN AK PARTİYE GEÇECEK BELEDİYELER

AK Parti’ye geçecek belediyeler gündeme gelirken CHP’DEN AK Parti’ye geçecek belediyeler araştırılıyor. Ancak CHP’den AK Parti’ye geçecek belediyeler konusunda henüz kulislerden aktarılan bir iddia olmadığı gibi resmi bir açıklama da yok.

Gündem

AK Parti’ye geçen belediyeler konuşulurken AK Parti’nin 11 vekil için 15 milyon dolar ayırdığı  gündeme geliyor” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Onur Arıkan Onur Arıkan

    Kutlamalar nerede yayınlanacak

    Yanıtla
  • Reyhan Reyhan

    Ak parti yıl dönümü kutlamaları halka açık mı?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir