Fenerbahçe Lille’e elenirse rakibi 29 Ağustos’taki Avrupa Ligi kura sonucu belli olacak - Haber Jet

Fenerbahçe Lille’e elenirse rakibi 29 Ağustos’taki Avrupa Ligi kura sonucu belli olacak

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Lille karşısında turu geçmek için sahaya çıkıyor. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden sarı-lacivertli ekip, play-off turuna yükselmek mücadele edecek. Fenerbahçe Lille’e elenirse rakibi 29 Ağustos’ta çekilecek UEFA Avrupa Ligi kurası sonucu belli olacak.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Fransız ekibi Lille’i ağırlayacak. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden sarı-lacivertli ekip, Kadıköy’de oynanacak bu kritik mücadelede galibiyet arayacak.

FENERBAHÇE LİLLE’E ELENİRSE RAKİBİ KİM OLACAK?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne katılma hedefiyle başladığı yolculukta, Jose Mourinho yönetiminde önemli bir virajda. İlk maçta Lille’e karşı alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından turu geçmek için Kadıköy’de en az 2 farklı galibiyete ihtiyaç duyuyor. Bu skorun dışında elde edilecek bir galibiyet ise maçı uzatmalara taşıyacak. Eğer uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmazsa, turu geçen ekip seri penaltı atışlarıyla belirlenecek.

Fenerbahçe Lille e elenirse rakibi

Teknik direktör Jose Mourinho, Lille maçı öncesinde yaptığı açıklamalarda, takımının turu geçmek için kararlı olduğunu belirtti ve zor bir maçın kendilerini beklediğini ifade etti. Mourinho, sahaya sürdüğü ilk 11’de tecrübeli isimlere yer vererek galibiyet için her şeyi deneyeceklerini belirtti.

FB Lille'e elenirse UEFA Avrupa Ligi rakibi

Fenerbahçe Lille’e elenirse rakibi hemen belli olmayacak. Çünkü Fenerbahçe Lille’e yenilmesi durumunda UEFA Avrupa Ligi’nde play-off turu oynamayacak ve direkt lig aşamasına katılacak.

İlgili Haberler

Fenerbahçe Lille’e elenirse kiminle oynayacak

Bu sebeple UEFA Avrupa Ligi play-off turunun sona ermesini ve ardından yapılacak kura çekimini bekleyecek.

FENERBAHÇE LİLLE’E ELENİRSE KİMİNLE EŞLEŞECEK?

Fenerbahçe, bu kritik mücadelede turu geçerse, play-off turunda Slavia Prag-Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Bu eşleşmeyi de geçmesi halinde 15 sezon sonra yeniden Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacak. Ancak Lille’e elenmesi durumunda, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

Fenerbahçe elenirse rakibi kim

UEFA Avrupa Ligi grup aşaması kuraları ise 29 Ağustos’ta çekilecek ve Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri bu tarihte belli olacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir