X'te Sadece Pax isimli hesap büyük İstanbul depreminin tarihi için öngörüde bulundu - Haber Jet

X’te Sadece Pax isimli hesap büyük İstanbul depreminin tarihi için öngörüde bulundu

21 yaşında olduğunu belirten Sadece Pax kullanıcı adıyla X'te paylaşım yapan İnanç Özkalaycı, önümüzdeki 3 geceyi işaret ederek bu günlerden birinde İstanbul'da deprem olacağını ve bu depremin büyük İstanbul depreminin tarihini belirleyeceğini söyledi. Geleceği dair öngörüler yapan hesap, depremin saatine kadar yazacağını iddia ediyor.

Sadece Pax isimli X hesabı, büyük İstanbul depreminin tarihi için öngörüde bulunarak tam tarihi ve saatinin önümüzdeki günlerde yaşanacak bir İstanbul depremiyle belirleneceğini iddia etti.

BÜYÜK İSTANBUL DEPREMİ NE ZAMAN OLACAK TAHMİNİ?

Sadece Pax isimli X hesabından öngörülerini paylaşan İnanç Özkalaycı isimli şahıs kendisini ezoterik araştırmacı olarak tanımlıyor. Öngörülerini paylaştığı X hesabında büyük İstanbul depreminin ne zaman olacağının belli olmasına dair bir paylaşım yaptı.

İlk olarak yaptığı,  14 Ağustos gecesini işaret ederek “bu gece İstanbul depremi olacak. Yani İstanbul depremi derken büyük olan değil onun tarihini belirleyecek (4 civarı bir deprem) oluşacaktır. Bu etki 1-3 gece arasında mutlaka gerçekleşir. Gerçekleştiğinde size büyük İstanbul depreminin saatine kadar yazacağım.” dedi.

Sadece Pax Twitter

Ardından bu paylaşımını silerek, “Bu gece büyük İstanbul depreminin bir işareti olacak. Büyük deprem yok bu gece yanlış anlaşılmasın sadece büyük depremin tarihini size verirken bunun doğruluğundan emin olun diye sizlere paylaşım atıyorum. 1-3 gece içinde İstanbul’da gece ortalama 2 de kimseye zarar vermeyecek şekilde yaşanılacak ufak bir sarsıntı olur.” şeklinde öngörüsünü değiştirdi.

Sadece Pax büyük İstanbul depremi hakkında ne dedi öngörüsü ne

İlgili Haberler

Ezoterik yani metafizik ve mistik ögelerle ilgilenen insanların özellikle 6 Şubat depremlerinden sonra büyük bir endişe duyulan büyük İstanbul depremine dair öngörüleri sosyal medyada rağbet görebiliyor.

Bu tür paylaşımların bilimsel dayanağı olmadığı gibi deprem konusunda kaygı yaşayan insanlar için tedirgin edici olabiliyor.

SADECE PAX İNANÇ ÖZKALAYCI KİMDİR?

Sadece Pax @sadecepax kullanıcı adıyla X hesabından paylaşımlar yapan kişi Instagram hesabındaki bilgilere göre İnanç Özkalaycı isimli biri olduğu görülmekte. 21 yaşında olduğunu belirten Özkalaycı kendisini ezoterik araştırmacı olarak tanımlıyor.

Sadece Pax kimdir İnanç Özkalaycı kimdir

Mistik ve metafizik dünyasıyla ilgilenen ezoterik araştırmacı İnanç Özkalaycı, geleceği dair öngörülerde bulunurken deprem, felaketler, güncel olaylar hakkında yorumlarını paylaşıyor.

Yaşam

X’te Sadece Pax isimli hesap büyük İstanbul depreminin tarihi için öngörüde bulundu” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Berna Berna

    Herkes İstanbul depremine tarih veriyor zaten inandırıcılığı sıfır artık

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir