Tzuyu ok attığı video ile yine gündemde! Çinli ve okçu sanılan Chou Tzuyu viral oldu - Haber Jet

Tzuyu ok attığı video ile yine gündemde! Çinli ve okçu sanılan Chou Tzuyu viral oldu

TWICE grubunun üyesi Chou Tzuyu, sosyal medyada yayılan bir okçuluk videosu nedeniyle Paris Olimpiyatları'nda Tayvan'ı temsil eden bir sporcu sanıldı. Çinli veya Koreli ok atan kız ya da okçu kız olarak tanınan Tzuyu, aslında K-pop dünyasının yıldızlarından biri. Ayrıca Tzuyu yaşı, boyu ve sevgilisi Türkiye'deki hayranları tarafından da merak edildi.

2024 Paris Olimpiyatları’nın başlamasıyla birlikte, sosyal medyada yanlış bilgi hızla yayıldı. K-pop dünyasının sevilen isimlerinden Chou Tzuyu’nun okçuluk videoları, onu Tayvan’ı olimpiyatlarda temsil eden bir sporcu olarak gösterdi. Bu yanlış anlaşılma, Tzuyu’yu dünya gündemine taşıdı.

TZUYU OKÇU SANILDIĞI VİDEO İLE GÜNDEM OLDU

Chou Tzuyu, aslında bir sporcu değil, K-pop’un başarılı grubu TWICE’ın Tayvanlı üyesi. Ancak son günlerde Paris Olimpiyatları’yla ilişkilendirilen sosyal medyada dolaşan bir video, Tzuyu’nun okçuluk becerilerini sergilediği anları içermekteydi. Videoyu izleyen pek çok kişi, onun olimpiyatlarda yarışan bir sporcu olduğunu düşündü.

Koreli okçular, ok atan kadın Tzuyu videosu gündem oldu

Tzuyu’nun güzelliği ve okçuluk yeteneği, onu bir anda dünya çapında bir konuşma konusu haline getirdi.

TZUYU OKÇU MU, ŞARKICI MI?

Gerçekte ise bu video, Güney Kore’de düzenlenen ve K-pop idollerinin yarıştığı Idol Star Atletizm Şampiyonası’na (ISAC) ait. Tzuyu, yıllardır ISAC’ta okçuluk kategorisinde yarışarak hem becerileriyle hem de zarif duruşuyla hayranlarını büyülemekteydi.

Çinli okçu Tzuyu ok attığı video

Ancak bu seferki videonun Paris Olimpiyatları esnasında yayılması, onun bir olimpiyat sporcusu olduğu yanılgısını doğurdu. O aslında bir şarkıcı.

TZUYU KORELİ Mİ ÇİNLİ Mİ?

Tzuyu Koreli veya Çinli değil. Bu yanlış bilgi dalgası, sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından paylaşıldı ve Tzuyu’nun güzelliği ile zarafeti bir kez daha gündeme oturdu. Pek çok kullanıcı, Tzuyu’nun Çinli ya da Koreli olduğunu düşünse de, aslında Tayvanlı bir şarkıcı olduğunu öğrenince şaşkınlık yaşadı.

Tzuyu kaç yaşında

İlgili Haberler

Tzuyu, TWICE grubuyla olan kariyerine odaklanmaya devam ederken, bu yanlış anlaşılma onun dünya çapında ne kadar geniş bir kitleye hitap ettiğini bir kez daha gösterdi​.

TZUYU KAÇ YAŞINDA?

14 Haziran 1999’da Tayvan’ın Tainan şehrinde dünyaya gelen Tzuyu 25 yaşındadır.

Tzuyu sevgili kim, var mı belli oldu

TZUYU SEVGİLİSİ KİM, VAR MI?

Tayvanlı şarkıcı ve dansçı Chou Tzuyu’nun sevgilisi yok. Ancak adı geçmişte özellikle Güney Kore’de birçok isimli birlikte anılsa da iddialar doğrulanamamıştır.

Tzuyu okçu mu, nereli tartışmaları sürüyor

Tzuyu’nun Instagram’da 13 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Tzuyu @thinkaboutzu adı ile Instagram’da aktif olarak paylaşımlar yapmaktadır.

Ok atan Çinli, Koreli, Tayvanlı kız

TrendMagazin

Tzuyu ok attığı video ile yine gündemde! Çinli ve okçu sanılan Chou Tzuyu viral oldu” haberine 4 yorum yapıldı.

  • Samet Samet

    Hepsi birbirine benziyor bunların

    Yanıtla
  • Selin Selin

    Okçu sanıyordum ben de

    Yanıtla
  • Leyla Tokgöz Leyla Tokgöz

    Sporcu değil mi yani şaşırdım

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir