Testo Taylan'ın yeni videosundaki Ercan Türksoy 'kışın yüzen adam', Marmaris'ten içerikler paylaşıyor - Haber Jet

Testo Taylan’ın yeni videosundaki Ercan Türksoy ‘kışın yüzen adam’, Marmaris’ten içerikler paylaşıyor

Testo Taylan'ın son videosundaki 'kışın yüzen adam' Ercan Türksoy, Marmaris'in dil uzmanı olarak da biliniyor. 7 dili anadili gibi konuşan ilkokul mezunu Ercan Türksoy, Testo Taylan'la çektiği video sonrası yeniden gündem oldu.

Testo Taylan’ın videosuyla yeniden gündeme gelen ‘kışın yüzen adam’, ‘yaşamak doluyum’ sözleriyle tanınan Ercan Türksoy’un hayat hikayesi şaşırtıyor.

ERCAN TÜRKSOY KİM?

51 yaşındaki Ercan Türksoy, Marmaris’te restaurant işletiyor. Testo Taylan’ın son videosunu konuk olmasıyla ‘kışın yüzen adam’ olarak tekrar hatırlana Ercan Türksoy, 7 farklı dili anadili gibi konuşabiliyor.

İlkokul mezunu olan Türksoy, henüz 10 yaşındayken 1983 yılında memleketi Siirt’ten Marmaris’e geliyor. Burada 17 farklı iş yerinde garson ve komi olarak çalıştıktan sonra yaklaşık 15 yıldır kendi işletmesini işletiyor.

Kışın yüzen adam Ercan Türksoy kimdir

Marmaris’e geldiğinde Türkçe’yi bile zor konuştuğunu belirterek bu duruma üzülerek kendisini geliştirdiğini ve yedi dil konuşabilir hale geldiğini ifade etmişti.

İlgili Haberler

Öğrendiği yabancı dilleri hem kendisi çalışarak hem de Marmaris’e gelen turistlerle pratik yaparak öğrendiğini ifade ediyor.

Ercan Türksoy Marmaris kimdir
Testo Taylan son konuğu

ERCAN TÜRKSOY MARMARİS KİMDİR?

Kışın yüzen adam olarak bilinen Ercan Türksoy, Marmaris’te restaurant işletiyor.

TrendMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir