Ajda Pekkan'ın protokolde kime kızdığı ortaya çıktı! Kimler vardı kimler - Haber Jet

Ajda Pekkan’ın protokolde kime kızdığı ortaya çıktı! Kimler vardı kimler

Ajda Pekkan, geçtiğimiz gün düzenlenen Harbiye konserinde protokol krizi yaşadı. Protokolde oturan bir grubun konser devam ederken kalkıp gitmesine çok sinirlenen süperstar protokole kızdı. Ajda Pekkan konserinde protokol krizi sonrası protokoldeki isimlerin kardeşi Semiramis Pekkan ve bir grup arkadaşı olduğu öğrenildi. Kameralara takılan bir sima, yüzünü takipçilerinden gizleyen popbizde admini Kaan Ölker olduğunu düşündürdü.

1970’li yıllardan bu yana müzik kariyerini zirvede devam ettiren Ajda Pekkan son verdiği Harbiye konserinde gergin anlar yaşadı. Konser esnasında protokolde oturan misafirlerin konserden çıkması nedeniyle sinirlenen süperstar, konseri yarıda keserek “protokolden kalkılmayacağını bilmiyor musunuz?” sözleriyle giden herkesi geri çağırdı.

AJDA PEKKAN PROTOKOLDE KİMLERE KIZDI?

Ajda Pekkan’ın geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Harbiye konserinde protokol krizi yaşandı. Konserde şarkı söylediği esnada protokolde oturan bir grubun kalkıp gitmesine sinirlenen Ajda Pekkan, protokoldekilere kızdı.

Ajda Pekkan'ın protokolde kime kızdığı ortaya çıktı! Kimler vardı kimler 2

Aralarında kardeşi Semiramis Pekkan’ın da olduğu protokole kızarak “Protokol bilmiyorsanız, göstermelik gelmeyin.” dedi. Sözlerine konser alanındaki izleyicilerde alkışlayarak destek verdi.

Şarkısını söylemeye devam eden Pekkan, hızını alamayarak “Otursunlar buraya, şarkım bitmeden kimse kalkamaz” sözlerini kullandı.

AJDA PEKKAN PROTOKOLDE KİM VARDI?

Ajda Pekkan konser protokolünde Semiramis Pekkan ve bir grup arkadaşının olduğu öğrenildi. Konser esnasında ayrılan grup arasında olan Semiramis Pekkan, Ajda Pekkan’ın çağrısı üzerine konsere geri dönenler arasında yer almadı. İki kardeşin arasının açıldığı iddia edilse de bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler

Ajda Pekkan protokol krizi Ajda Pekkan konseri

Sosyal medyada Ajda Pekkan konserinde yaşana protokol krizini değerlendirenler protokole geri dönen ismi yüzünü gizleyen popbizde admini Kaan Ölker’e benzetti.

Ajda Pekkan protokolde kimler vardı

Ortaya atılan iddianın gerçekliği tartışılsa da bir kullanıcı paylaştığı fotoğraflarla emin olduğunu dile getirdi.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir