Kenan İmirzalıoğlu ile Nur Yerlitaş'ın el ele fotoğrafları yeniden konuşuluyor! "Bir dönem sevgililer" dedikodusu çıktı - Haber Jet

Kenan İmirzalıoğlu ile Nur Yerlitaş’ın el ele fotoğrafları yeniden konuşuluyor! “Bir dönem sevgililer” dedikodusu çıktı

Sosyal medyada ünlülerin eski fotoğrafları, ilişkileri ara ara yeniden gündeme geliyor. Son günlerde ise Kenan İmirzalıoğlu ve Nur Yerlitaş'ın el ele bir mekandan çıktıkları fotoğraf "çift" oldukları vurgusu yapılarak paylaşılıyor.

Kenan İmirzalıoğlu ve Nur Yerlitaş’ın el ele olduğu fotoğraflar yeniden konuşuluyor. Kullanıcılar bir dönem sevgili olduklarını iddia ederken 2014 yılına ait fotoğrafların aslı merak ediliyor.

KENAN İMİRZALIOĞLU VE NUR YERLİTAŞ SEVGİLİ Mİ?

Sosyal medyanın gündeminde Kenan İmirzalıoğlu ve Nur Yerlitaş’ın 2014 yılına ait el ele bir mekandan çıkarken çekilmiş fotoğrafları yer aldı.

İkili hakkında “Bir dönem sevgiliydiler” iddiaları ortaya atıldı.

Kullanıcılar, “hiçbir çifte onlar kadar şaşırmadım” paylaşımları yaparken Nur Yerlitaş ve Kenan İmirzalıoğlu’nun gerçekte sevgili olup olmadığı araştırılmaya başlandı.

Kenan İmirzalıoğlu Nur Yerlitaş çifti

Fotoğrafın hikayesi ise şöyle:

Bergüzar Korel 2014 yılının Aralık ayının sonlarında bir mekanda yeni yıla merhaba partisi veriyor. Parti katılımcıları arasında Karadayı dizinden rol arkadaşlarının dışında ünlü camiasından Nur Yerlitaş gibi isimlerde yer alıyor.

Partiye yalnız gelen Kenan İmirzalıoğlu, çıkışta ünlü modacı Nur Yerlitaş’ta el ele çıkıyor. Ünlü oyuncu Yerlitaş’ı kendi aracıyla evine bırakırken geriye bu fotoğraf kalıyor.

İlgili Haberler

Ancak işin aslı konuşulacak olursa Nur Yerlitaş ve Kenan İmirzalıoğlu’nun yakın arkadaş oldukları biliniyor. Yerlitaş, İşte Benim Stilim programında jurilik yaparken İmirzalıoğlu’ndan “kardeşim” olarak bahsediyordu.

Nur Yerlitaş ne zaman neden öldü

KENAN İMİRZALIOĞLU SEVGİLİLERİ

Kenan İmirzalıoğlu evliliği öncesi ismi pek çok isimle anılmıştı. Bunlar arasında en bilineni ve  6 yıl kadar süren ilişkisi Zeynep Beşerler’di. Ardından Cansu Dere, Berrak Tüzünataç gibi isimlerle ismi anılsa da Özge Akbulut ile beraber olduğu öğrenilmişti.

Kenan İmirzalıoğlu ile Nur Yerlitaş'ın el ele fotoğrafları yeniden konuşuluyor! "Bir dönem sevgililer" dedikodusu çıktı 2

Akbulut’la ayrılığının ardından Kübra Küçük’le görülen ünlü oyuncu 2016 yılında kendisi gibi oyuncu Sinem Kobal ile evlendi.

Evlilikleri devam eden çiftin Lalin ve Leyla isimli iki kızları bulunuyor.

NUR YERLİTAŞ NE ZAMAN NEDEN ÖLDÜ?

Ünlü modacı ve İşte Benim Stilim yarışmasının efsane jürisi Nur Yerlitaş, beyin kanseri teşhisi konulmasının ardından 64 yaşında 27 Nisan 2020 tarihinde hayatını kaybetti.

Magazin

Kenan İmirzalıoğlu ile Nur Yerlitaş’ın el ele fotoğrafları yeniden konuşuluyor! “Bir dönem sevgililer” dedikodusu çıktı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Solya Taşlı Solya Taşlı

    Nıur yerlitaşın kuş öldü beybi sözü aklıma geldi

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir