2024 Olimpiyat bitimine son 4 gün! Buse Naz Çakıroğlu final maçı 9 Ağustos Cuma akşamı gerçekleşecek - Haber Jet

2024 Olimpiyat bitimine son 4 gün! Buse Naz Çakıroğlu final maçı 9 Ağustos Cuma akşamı gerçekleşecek

2024 Yaz Olimpiyatları’nda heyecan dorukta! Paris'te 26 Temmuz'da başlayan olimpiyat oyunları, 11 Ağustos'ta sona erecek. Buse Naz Çakıroğlu ise Paris'te adını finale yazdırdı!

Paris Olimpiyatlarının bitmesine sayılı gün kala Türkiye’nin gururu Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, büyük bir başarıya imza attı!

Finale kalan Buse Naz Çakıroğlu’nun son maçını tüm Türkiye sabırsızlıkla bekliyor!

buse naz çakıroğlu maçı ne zaman

BUSE NAZ ÇAKIROĞLU FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

Kadınlar 50 kilogram kategorisinde mücadele eden Buse Naz Çakıroğlu, yarı finalde Filipinler’den Aira Villagas ile ringe çıktı. Rakibini etkileyici bir performansla 5-0 mağlup eden Çakıroğlu, finalde yer alma hakkını kazandı!

Buse Naz Çakıroğlu’nun final maçı, 9 Ağustos Cuma akşamı yapılacak ve Çakıroğlu’nun karşısında Çin’den Yu Wu olacak.

filenin sultanları rakibi kim

FİLENİN SULTANLARI YARI FİNAL NE ZAMAN?

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı Paris 2024 Olimpiyat Oyunları çeyrek finalinde Çin’i 3-2 yenerek büyük bir başarıya imza attı!

Muhteşem galibiyetleri ise Filenin Sultanları’nı yarı finale taşıdı! Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımımızın yarı finaldeki rakipleri ise İtalya oldu.

Filenin Sultanları yarı final maçı 8 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de başlayacak.

olimpiyatlar ne zaman bitecek

6 AĞUSTOS OLİMPİYAT SONUÇLARI NEDİR?

Kadınlar 68 kg kategorisinde Buse Tosun Çavuşoğlu, Polonya’dan Wiktoria Choluj’u 4-3 mağlup ederek bronz madalya kazandı. Akşam seansında Kuzey Koreli Sol Gum Pak ile karşılaşarak bu maçtan 4-2 galip ayrıldı.

buse tosun çavuşoğlu maçı ne zaman

Filenin Sultanları çeyrek finalde Çin’i 3-2 yenerek yarı finale yükseldi! Yarı finalde ise İtalya ile karşılaşacak.

İlgili Haberler

filenin sultanları final ne zaman

Kadınlar 50 kg kategorisinde Evin Demirhan Yavuz, Kübalı Yusneylis Guzman Lopez’e 7-6 mağlup olarak olimpiyatlara veda etti.

Grekoromen stil 77 kg’da yarışan Burhan Akbudak ise Macar Zoltan Levai’ye 2-1 yenilerek olimpiyat serüvenini sonlandırdı.

evin demirhan yavuz kimdir

Erkekler 400 m engel repesajında Berke Akçam, serisini 48.72’lik derecesiyle birinci sırada tamamlayarak yarı finale yükseldi. Berke Akçam yarı final 7 Ağustos akşamı saat 20.35’te gerçekleşecek.

Berke Akçam yarı final ne zaman

Nacra 17 Karışık Takımımız, Alican Kaynar ve Beste Kaynakcı’dan oluşan ekip, onuncu yarışı 13, on birinci yarışı 9 ve on ikinci yarışı 19. sırada tamamladı ve 18. sırada yer aldı.

olimpiyat yelken yarışları ne zaman

Deniz Çınar ve Lara Nalbantoğlu’nun yer aldığı 470 karışık takımı ise yedinci yarışı 14, sekizinci yarışı 5. sırada bitirdi. Son iki yarış hava koşulları nedeniyle iptal edildi ve takım 16. sırada yer aldı.

buse naz çakıroğlı yarı final kaçta

Kadınlar 50 kg boks kategorisinde Buse Naz Çakıroğlu, yarı finalde Filipinler’den Aira Villagas’ı 5-0 yenerek finale yükseldi. Buse Naz Çakıroğlu final maçı 9 Ağustos Cuma akşamı gerçekleşecek!

SporGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir