Lille Fenerbahçe maçı EXXEN’den canlı izlenebilecek! TV8 veya TV8.5’ta yayınlanmayacak - Haber Jet

Lille Fenerbahçe maçı EXXEN’den canlı izlenebilecek! TV8 veya TV8.5’ta yayınlanmayacak

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, bugün deplasmanda Lille ile karşılaşacak. Mücadele TSİ 21.30'da başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Bu önemli karşılaşma, TV8 veya TV8.5'ta yayınlanmayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu heyecanı, Fenerbahçe’nin Lille deplasmanına konuk olacağı maçla devam ediyor. Rumen hakem Istvan Kovacs’ın yöneteceği karşılaşma, Hainaut Stadyumu’nda TSİ 21.30’da başlayacak.

LİLLE FENERBAHÇE MAÇI TV8 VERECEK Mİ?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fransa’nın Lille takımıyla karşı karşıya gelecek. Maç, bu akşam TSİ 21.30’da başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Lille Fenerbahçe maçı Lugano maçında olduğu gibi sadece EXXEN’de yayınlanacak. Maç, TV8 ya da TV8.5’ta yayınlanmayacak.

TV8 ve TV8.5 yayın akışlarında Lille Fenerbahçe maçı yer almamaktadır. Maçı sadece EXXEN Spor Paketi sahipleri EXXEN platformundan izleyebilecekler.

Lille Fenerbahçe TV8 verecek mi, belli oldu

İlgili Haberler

LİLLE FENERBAHÇE MAÇI HAKEMLERİ KİMLER?

Karşılaşmanın hakemi Rumen Istvan Kovacs olurken, yardımcı hakemler Mihai Marica ve George Florin Neacsu olacak. Dördüncü hakemliği Horatiu Fesnic üstlenecek. Almanya’dan Christian Dingert VAR, Johann Pfeifer ise AVAR olarak görev yapacak​.

Lille FB maçı TV8 5 verecek mi, yanıt buldu

LİLLE FENERBAHÇE 11’İ BELLİ OLDU MU?

Fenerbahçe, 2. eleme turunda İsviçre’nin Lugano ekibini eleyerek bu tura yükseldi. Sarı-lacivertliler, bu zorlu deplasman mücadelesinde yeni transferleri Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri’yi ilk kez sahaya sürebilir. Teknik direktör Jose Mourinho’nun şans vermesi durumunda, bu iki oyuncu Fenerbahçe formasıyla ilk kez sahada olacak​.

Lille Fenerbahçe maçı ilk 11’i henüz belli olmadı.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir