Luana Alonso, uygunsuz davranışları nedeniyle kovuldu! Paris Olimpiyat Köyü'nden men ettiler - Haber Jet

Luana Alonso, uygunsuz davranışları nedeniyle kovuldu! Paris Olimpiyat Köyü’nden men ettiler

Paraguaylı yüzücü Luana Alonso, Paris 2024 Olimpiyatları'nda erken elenmesinin ardından Disneyland'de vakit geçirdiği için Olimpiyat Köyü'nden men edildi. Bu davranış, Paraguay Olimpiyat Komitesi tarafından uygunsuz davranış olarak değerlendirildi.

Paris 2024 Olimpiyatları’nda Paraguaylı yüzücü Luana Alonso, kadınlar 100 metre kelebek yarışında erken elenmesinin ardından takım arkadaşlarını desteklemek yerine Disneyland’de vakit geçirdiği için Olimpiyat Köyü’nden kovuldu.

LUANO ALONSO NEDEN KOVULDU?

Luana Alonso, kadınlar 100 metre kelebek yarışında erken elenerek Paris 2024’teki madalya şansını kaybetti. Yarışmanın ardından Alonso, Paris ve çevresini gezmek için Olimpiyat Köyü’nden ayrıldı ve Disneyland’de vakit geçirdi. Bu davranış, Paraguay Olimpiyat Komitesi tarafından uygunsuz olarak değerlendirildi ve Alonso’nun Olimpiyat Köyü’nden men edilmesine neden oldu.

Luana Alonso uygunsuz davranış ne yaptı

Paraguay Olimpiyat Komitesi Misyon Şefi Larissa Schaerer, Alonso’ya yazdığı mektupta, “Varlığınız Paraguay Takımı içinde uygunsuz bir atmosfer yaratıyor” diyerek kararını bildirdi.

İlgili Haberler

Luana Alonso neden kovuldu

Komite Başkanı Camilo Perez, Alonso’nun köyden ayrılmasının diğer sporcular arasında disiplinsizlik olarak görüldüğünü belirtti ve konuyu Paraguay’a döndüklerinde değerlendireceklerini açıkladı.

Luana Alonso niye kovuldu

Spor

Luana Alonso, uygunsuz davranışları nedeniyle kovuldu! Paris Olimpiyat Köyü’nden men ettiler” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Önem Dinçer Önem Dinçer

    Ne kadar saçma bir sebep

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir