Yerli Instagram olarak bilinen Touch App ve Yaay uygulamaları X’te reklam yapmaya başladı - Haber Jet

Yerli Instagram olarak bilinen Touch App ve Yaay uygulamaları X’te reklam yapmaya başladı

Türk yapımı sosyal medya uygulamaları Instagram'ın kapatılması ile beraber büyük bir merak konusu haline geldi. Yerli Instagram kategorisinde değerlendirilen bazı uygulamalar ise tanıtımlarını yapmaya başladı.

Instagram erişim engeli nedeniyle gündeme gelen alternatif sosyal medya platformları ve VPN kullanımı gündemden düşmüyor.

Özellikle de yerli sosyal medya platformları da bu noktada bir alternatif olurken birçok kişi Türk yapımı Instagram gibi seçenekleri de merak ediyor.

touchapp kimin

TOUCH APP NEDİR? YERLİ Mİ?

Yaklaşık üç yıl önce faaliyete geçen Touch App, Türkiye’de yerli sosyal medya çözümleri arayan kullanıcılar için önemli bir alternatif sunuyor.

Uygulamanın kurucularından İslam Faisal, Türkiye’de Meta uygulamalarının popülerliği artarken, Touch App’in bu ortamda kendini nasıl konumlandırmak istediğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

touchapp türk mü

İslam Faisal “Touch App, kullanıcılarımızın kişisel verilerini toplamak yerine güvenli bir sosyal medya deneyimi sunmayı taahhüt ediyor.” dedi.

Touch App’in kullanıcılarından hassas bilgileri toplamadan, temiz ve güvenli bir platform sunduğunu belirten Faisal, yerli bir sosyal medya alternatifinin önemini de açıkalamasında vurguladı.

yaay yerli mi

YAAY UYGULAMASI NEDİR?

Türkiye’nin sosyal medya sahnesinde kendine sağlam bir yer edinmeye çalışan Yaay uygulaması, kullanıcılarına geniş bir deneyim yelpazesi sunarak dikkatleri üzerine çekiyor.

İlgili Haberler

Türk Telekom Ventures’in desteklediği ve AppYap tarafından geliştirilen bu yerli sosyal medya platformu, kullanıcılarına sınır tanımayan bir içerik deneyimi vaat ediyor.

yaay türk mü

Yaay, kullanıcılarına birçok yenilikçi özellik sunarak sosyal medya deneyimini bir adım öteye taşıyor.

Yaay uygulaması gündem takibi ve haber güncellemeleri ile kullanıcılara en güncel bilgileri sunarken, zengin kategori seçenekleri ve rozet uygulamalarıyla da dikkat çekiyor.

Bu özellikler sayesinde kullanıcılar, ilgi alanlarına göre içerikleri kolayca takip edip paylaşabiliyor.

türk sosyal medya hangisi

INSTAGRAM KALICI OLARAK MI KAPATILDI?

Instagram kalıcı olarak mı kapatıldı yoksa kısa süre içerisinde tekrar açılacak mı? Birçok kullanıcı Instagram’ın ne zaman açılacağı hakkında meraklı bir bekleyiş içerisinde.

Özellikle de Instagram’ın uzun süredir Türkiye’de kapalı olması ve bazı kuralları ihlal ettiği gerekçesi ile erişim engeli getirilmesi uygulamanın kalıcı olarak yasaklanabileceğini de düşündürüyor.

Bu konuda resmi bir açıklama henüz gelmemiş olsa da Instagram’ın açılacağına dair de bir yorumlama henüz söz konusu değil.

GündemTeknoloji

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir