TikTok fotoğrafları sarılma videosuna dönüştürme efekti nasıl yapılır? Ücretsiz uygulamayla Atatürk'e sarılma efektini deneyebilirsiniz - Haber Jet

TikTok fotoğrafları sarılma videosuna dönüştürme efekti nasıl yapılır? Ücretsiz uygulamayla Atatürk’e sarılma efektini deneyebilirsiniz

Fotoğrafı sarılma videosuna dönüştürme akımı son günlerde özellikle de TikTok platformunda kısa sürede viral oldu. Atatürk'ün fotoğrafını canlandırarak sarılma videoları hazırlayan sosyal medya kullanıcıları duygusal içeriklerini takipçileri ile paylaştı.

TikTok fotoğraflardan sarılma videosu yapma akımı son dönemlerde büyük ilgi görmeye başladı.

Özellikle de Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarını yapay zeka ile canlandırarak iki fotoğrafın sarılmasını sağlayan efektler kullanmak viral hale gelmiş durumda.

atatürk fotoğrafına sarılma akımı nasıl yapılır

FOTOĞRAF CANLANDIRMA EFEKTİ NEDİR?

Fotoğraf canlandırma efekti ile iki yan yana getirilmiş fotoğrafın yapay zeka kullanılarak birbirine sarıldıkları bir videoya dönüştürülmesi sağlanıyor.

fotoğraf canlandırma efekti nasıl yapılır

Bu efekt ile özellikle birçok kullanıcı kaybettikleri yakınlarının veya ünlülerin fotoğraflarını kendi fotoğrafları ile birleştirerek sarıldıklarını gösteren bir video haline getirebiliyorlar.

Fotoğraftan sarılma videosu yapma akımı sayesinde birçok kişi hem duygusal hem de oldukça eğlenceli birçok içerik oluşturuyor.

fotoğraf sarılma videosu nerden yapılır

TİKTOK FOTOĞRAFTAN SARILMA AKIMI NASIL YAPILIR?

TikTok fotoğraftan sarılma akımı Luma Ai uygulaması ile ücretsiz bir şekilde yapılabiliyor.

Luma Ai uygulamasını cihaza indirdikten sonra kullanıcılar uygulamaya sarılmasını istedikleri kişilerin görsellerini yükleyebiliyor.

atatürk sarılma videosu nasıl yapılır

İlgili Haberler

Bu uygulama yapay zeka desteği kullanarak iki fotoğrafın birbirine sarıldığı bir video ortaya çıkarabiliyor.

Hareketsiz iki görsel Luma Ai uygulamasına yüklendikten sonra yapay zeka devreye giriyor ve fotoğrafta saptanan insan görsellerinin fotoğrafta hareket etmeye başlayıp sonrasında birbirlerine sarıldıkları bir video oluşturuyor.

fotoğrafla sarılma videosu hangi uygulamadan yapılır

SARILMA EFEKTİ NASIL YAPILIR?

Son dönemde büyük bir popülarite kazanan Atatürk fotoğrafını canlandırarak sarılma efekti ile video yapmak aslında oldukça kolay.

Luma Ai gibi çeşitli yapay zeka uygulamaları sayesinde TikTok sarılma akımı yapmak mümkün.

Kullanıcılar ister kendi fotoğrafları ile bir ünlüyü, isterlerse farklı iki kişinin görsellerini kullanarak sarılma videosu hazırlayabilirler.

Yapay zeka destekli uygulamaya yüklenen görseller kısa süre içerisinde sarılma videosuna dönüştürülüyor ve ardından cihaza indirilerek paylaşıma hazır hale geliyor.

ATATÜRK’E SARILMA EFEKTİ PEK ÇOK ELEŞTİRİ DE ALDI

Kullanıcılar yapay zekayı keyifle kullansa da çıkan sonuçlar her zaman çok iyi olmadı.

Sosyal medyada paylaşılan bazı videolar olumsuz eleştiriler de aldı.

TrendTeknoloji

TikTok fotoğrafları sarılma videosuna dönüştürme efekti nasıl yapılır? Ücretsiz uygulamayla Atatürk’e sarılma efektini deneyebilirsiniz” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir