Ballerina Farm’ın gerçek hikayesi bambaşka olabilir! Baleyi bırakıp, Mormon yaşam tarzını seçti - Haber Jet

Ballerina Farm’ın gerçek hikayesi bambaşka olabilir! Baleyi bırakıp, Mormon yaşam tarzını seçti

Ballerine Farm'ın röportajı sosyal medyada birçok kişinin ilgisi çekti. Mormon ve geleneksel eş yaşam tarzının Ballerina Farm'ın hayatını olumsuz yönde etkilediği düşünülüyor.

TikTok ve Instagram’da geleneksel eş ve Mormon yaşam tarzını tanıtan kadınların sayısının arttığı gözlemleniyor.

Hannah Neeleman ile yapılan son röportaj, ev hanımlığının zorluklarına dair ortaya çıkan detaylarla ilgili yorumcular arasında tartışmalara neden oldu.

Röportajda Neeleman’ın yoğun çalışma temposu ve yaşam şartları hakkında verdiği bilgiler, bazı kişiler tarafından refahı ve genç kadınlara iletilmek istenen mesajlar konusunda endişe yarattı.

ballerina farm gerçek mi

Ballerine Farm olarak tanınan Hannah Neeleman ve ailesinin Ballerina Farm’daki yaşamı, ilk bakışta huzurlu ve özenilecek bir yaşam gibi görülmüştü.

Ancak bu çiftlik hayatının arkasında, Hannah’nın gençlik hayallerinden ve yaşam tarzı seçimlerinden etkilenen derin bir değişim öyküsü yatıyor.

ballerina farm gerçek hayatı nasıl

BALLERINA FARM KİMDİR?

Hannah (Ballerina Farm) bir zamanlar balerin olmayı hayal ederken, şimdi 8 çocuğuyla Utah’ta bir çiftlikte yaşıyor.

Eski hayatına oranla günlük yaşamını tamamen farklı bir şekilde sürdürmek zorunda kaldığı görülüyor.

Hannah Neeleman, genç yaşlarda balerin olma hayaliyle New York ve Juilliard’ın kapılarını aralamayı hedefliyordu.

ballerina farm olayı nedir

Fakat hayali Daniel ile tanışmasının ardından köklü bir değişime uğradı. Daniel’in zengin bir aileden geldiği ve bir havayolları şirketine sahip olduğu iddiaları, Hannah’nın hayatını önemli ölçüde etkiledi.

Daniel’ın evlenme teklifine karşı çıksa da kısa sürede ikna olan Hannah, düğün ve hamilelik sürecine girdi ve balerinlik kariyerine veda etmek zorunda kaldı.

Tüm bunlardan bahsettiği röportajında ise Ballerina Farm yani Hannah’nın çok yorgun olması da birçok sosyal medya kullanıcısının dikkatini çekerken ciddi tepkiler de aldı.

ballerina farm dini nedir

BALLERİNA FARM RÖPORTAJI NEDEN GÜNDEME GELDİ?

Bahsedilen röportajda Ballerina Farm yani Hannah’nın yaşam tarzının çok zorlayıcı olması, kariyerini geride bırakıp çok sayıda çocuk sahibi olarak tüm ev işlerini tek başına yürütmesi ve bunları anlatırken ne kadar yorulduğunu da dile getirmesi oldukça dikkatleri çekmişti.

ballerina farm hayatı gerçek mi

Hannah’ın bu duruma gönüllü olmadığını düşünen insanlar ise sosyal medyada büyük tepkiler gösterdi.

Oldukça zengin bir eşi olan Hannah’ın tüm hayallerini ve kariyerini ardında bırakarak 8 çocuk annesi olması ve çok büyük bir çiftlikte tüm işleri tek başına yapmaya çalışması birçok sosyal medya kullanıcısı için korkunç bir durum olarak nitelendirildi.

ballerina farm kaç yaşında

BALLERİNA FARM TRADWİFE YAŞAM TARZI NEDİR?

Ballerina Farm ismiyle tanınan Hannah’nın hayatı Daniel’ın çiftlikte yaşama isteği üzerine köklü değişikliklere neden oldu.

Utah’ta, Ballerina Farm adı verilen bir çiftlikte yaşamaya başlayan çiftin sıradışı hayatı ise sosyal medyada ciddi bir ilgi görmeye başladı.

Hannah dışarıdan hiçbir yardım ve hazır ürün almadan 8 çocuğu ile bir yaşam sürmeye çalışıyor.

Öte yandan Hannah Neeleman keçi ve ineklerden süt sağarak, peynir ve ekmek yaparak, çocuklarına bakarak tamamen kendi kendine yetmeye çalıştığı ve zor bir hayat yaşadığı düşünülmeye başlandı.

ballerina farm hayatı gerçek mi

Hannah Neeleman’ın eşi Daniel’ın çiftlikte hiçbir bakıcıya izin vermemesi ve dışarıdan yemek getirmemesi, Hannah’nın günlük yaşamını daha da zorlaştırdığını da düşündürdü.

Röportajında ise Hannah, zaman zaman aşırı yorgunluk nedeniyle neredeyse bir hafta boyunca yataktan kalkamadığını belirtti.

Başlangıçta, çiftlikte bir bale stüdyosu kurmayı düşünen Hannah, çocuklarının büyümesiyle bu alanı çocukların eğitimine ayırmak zorunda kaldığını da söyledi.

ballerina farm zengin mi

BALLERINA FARM MORMON MU?

Ballerina Farm’ın yaşamı Mormon kültürünü oldukça anımsattığı için sosyal medyada birçok kişi kendisinin Mormonluk inancından olduğu düşünüyor.

Mormon topluluğunun geçmişi neredeyse 19. yüzyıla dayanırken, çok eşliliği teşvik eden bir yapıdan oluşmaları da oldukça ilginç bulunuyor.

ballerina farm yardımcıları var mı

O dönemde yaşayan Mormon erkekleri birden fazla eşle evlenerek büyük aileler kurmaları ile biliniyor.

Bahsedilen ailelerde de ise sayısı 40-50′ ulaşan çocuklar bulunuyor.

mormonluk nedir

Günümüzde, Mormon aileleri daha küçük ve tek eşli bir yapıyı tercih etseler de aslında hala Mormon kültürüne yakınlık gösteriyorlar.

Tipik Mormon ailelerinde günümüzde 5 ila 8 çocuk bulunuyor ve 8 çocuk sahibi olan Ballerina Farm ise yaşam şekli nedeniyle Mormonluk inancından olduğunu düşündürüyor.

Öte yandan Mormonların çocuklarına evde eğitim vermeleri de tıpkı Ballerina Farm’ın yaptığı gibi olması bu düşünceleri destekliyor.

TrendBiyografi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir