Galatasaray Young Boys’a elenirse UEFA Avrupa Ligi’nde lig aşamasına düşecek! Rakibi kurada belli olacak - Haber Jet

Galatasaray Young Boys’a elenirse UEFA Avrupa Ligi’nde lig aşamasına düşecek! Rakibi kurada belli olacak

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre’nin Young Boys takımıyla eşleşti. İlk maçını deplasmanda, rövanşı ise İstanbul’da oynayacak olan sarı-kırmızılı ekip, bu turu geçemezse UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek ve rakibi 29 Ağustos’ta yapılacak kura çekimiyle belli olacak.

Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turuna katılma hakkı kazanan Galatasaray, İsviçre’nin Young Boys takımıyla eşleşti.

GALATASARAY YOUNG BOYS’A ELENİRSE NE OLUR?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre’nin güçlü temsilcisi Young Boys ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı ekip, 20-21 Ağustos tarihlerinde deplasmanda oynayacağı ilk maçın ardından, 27-28 Ağustos’ta İstanbul’da rövanş maçına çıkacak. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, bu eşleşmeden galip çıkarak Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmayı hedefliyor​.

Galatasaray Young Boys elenirse rakibi

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Avrupa’da gösterdiği performansla dikkat çekmiş ve Şampiyonlar Ligi grubunu üçüncü tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmişti. Bu sezon ise Şampiyonlar Ligi’ne play-off turundan katılan sarı-kırmızılılar, Young Boys’u geçemezse Avrupa Ligi lig aşamasına düşecek.

İlgili Haberler

GS Young Boys'a elenirse nereye gider

GALATASARAY YOUNG BOYS’A ELENİRSE RAKİBİ KİM OLACAK?

Galatasaray Young Boys’a elenirse, UEFA Avrupa Ligi’nde lig aşaması rakipleri 29 Ağustos’ta yapılacak kura çekimiyle belirlenecek.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir