Trabzonspor Rapid Wien'i elerse rakibi Braga-Servette galibi olacak - Haber Jet

Trabzonspor Rapid Wien’i elerse rakibi Braga-Servette galibi olacak

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Rapid Wien'i geçerse, Play-Off Turu'nda Braga ve Servette eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. İlk maçlar 22 Ağustos'ta, rövanşlar ise 29 Ağustos'ta oynanacak.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst tura çıkma hedefiyle Rapid Wien’e karşı mücadele edecek. Bu kritik eşleşmenin kazananı, Play-Off Turu’nda Braga-Servette eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

TRABZONSPOR RAPİD WİEN’İ ELERSE KİMİNLE EŞLEŞECEK?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Slovak temsilcisi Ruzomberok’u toplamda 3-0’lık skorla geçerek 3. Ön Eleme Turu’na yükseldi. Bu turda, Avusturya’nın köklü kulüplerinden Rapid Wien ile karşılaşacak olan Trabzonspor, turu geçmesi halinde UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda Braga-Servette eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek.

Trabzonspor Rapid Wien'i elerse rakibi kim olacak

TRABZONSPOR RAPİD WİEN MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Bordo-mavililer, Rapid Wien ile ilk maçı 8 Ağustos’ta Trabzon’da, rövanş maçını ise 15 Ağustos’ta Avusturya’da oynayacak. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, bu zorlu eşleşmeden galip çıkarak Avrupa’da ilerlemeyi hedefliyor.

İlgili Haberler

Trabzonspor UEFA Play off rakibi kim

TRABZONSPOR RAPİD WİEN’İ ELERSE RAKİBİ KİM OLACAK?

Trabzonspor’un bir sonraki turdaki muhtemel rakipleri Braga ve Servette de Avrupa futbolunda kendine yer edinmiş önemli ekipler arasında. Portekiz temsilcisi Braga, son yıllarda UEFA Avrupa Ligi’nde istikrarlı performansıyla dikkat çekerken, İsviçre’nin Servette takımı da güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

Trabzonspor-Rapid Wien eşleşmesinin galibi, UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalma yolunda önemli bir adım atmış olacak. İlk maçlar 22 Ağustos’ta, rövanş maçları ise 29 Ağustos’ta oynanacak. Bu önemli maçlar, Trabzonspor’un Avrupa’daki kaderini belirleyecek.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir