Fenerbahçe Lille’i geçerse Slavia Prag Union SG eşleşmesinin galibiyle oynayacak - Haber Jet

Fenerbahçe Lille’i geçerse Slavia Prag Union SG eşleşmesinin galibiyle oynayacak

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler bu turu geçerse play-off turunda Slavia Prag-Union SG eşleşmesinin galibiyle Şampiyonlar Ligi’ne kalmak için mücadele edecek.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına kalma mücadelesinde önemli bir engelle karşı karşıya. 3. eleme turunda Fransız ekibi Lille ile eşleşen sarı-lacivertliler, bu turu geçmeleri halinde play-off turunda Slavia Prag veya Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak.

FENERBAHÇE LİLLE’İ GEÇERSE KİMİNLE OYNAYACAK?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki yolculuğuna 2. ön eleme turunda İsviçre’nin Lugano takımını eleyerek başladı. Lugano engelini aşan Fenerbahçe, şimdi gözünü 3. ön eleme turuna çevirdi. Fransız temsilcisi Lille ile karşılaşacak olan sarı-lacivertliler, bu zorlu rakibi geçmeleri halinde play-off turunda Slavia Prag – Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe Lille i geçerse play off rakibi kim

3. ön eleme turu ilk maçı 6 Ağustos’ta Lille’in sahasında oynanacak ve rövanş maçı 13 Ağustos’ta İstanbul’da gerçekleşecek. Fenerbahçe’nin Lille karşısında alacağı sonuç, Şampiyonlar Ligi grup aşamasına kalma yolundaki en kritik adımlardan biri olacak.

İlgili Haberler

Fenerbahçe Lille geçerse kimle oynayacak

FENERBAHÇE’NİN PLAY-OFF İLK MAÇI NEREDE?

Play-off turu ilk maçları 20-21 Ağustos tarihlerinde oynanacak ve rövanşlar 27-28 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. Bu turda başarı sağlanması durumunda Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazanacak ve 29 Ağustos’ta gerçekleştirilecek kura çekiminde yer alacak​.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir