Galatasaray Young Boys ilk maç İsviçre'de 20-21 Ağustos tarihlerinde oynanacak - Haber Jet

Galatasaray Young Boys ilk maç İsviçre’de 20-21 Ağustos tarihlerinde oynanacak

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre'nin Young Boys takımıyla eşleşti. İlk maç 20-21 Ağustos tarihlerinde deplasmanda Wankdorf Stadı’nda oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına kalmak için mücadele eden Galatasaray, play-off turunda Young Boys ile karşı karşıya gelecek. İlk maç, 20-21 Ağustos tarihlerinde İsviçre’de oynanacak ve sarı-kırmızılı ekip avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıkacak.

GALATASARAY YOUNG BOYS İLK MAÇ NEREDE, KİMİN STADINDA?

2023-2024 sezonunda Trendyol Süper Lig’i şampiyon tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turuna katılma hakkı kazanan Galatasaray, İsviçre’nin Young Boys takımıyla eşleşti. UEFA’nın İsviçre’nin Nyon kentindeki merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde, Galatasaray’ın rakibi Young Boys oldu.

Galatasaray Young Boys ilk maç deplasmanda

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundaki ilk maçını 20-21 Ağustos tarihlerinde deplasmanda oynayacak. Rövanş maçı ise 27-28 Ağustos tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek. Sarı-kırmızılı ekip, bu zorlu eşleşmeden galip ayrılarak adını grup aşamasına yazdırmayı hedefliyor​.

İlgili Haberler

GALATASARAY YOUNG BOYS İLK MAÇ NE ZAMAN?

Young Boys – Galatasaray ilk maçı 20-21 Ağustos tarihlerinden birinde oynayacak. Tam net tarih daha sonra UEFA tarafından açıklanacak maç programında belli olacak.

Galatasaray Young Boys ilk maç 20-21 Ağustos tarihlerinde

Galatasaray, Young Boys ile ikinci maçını ise 27-28 Ağustos oynayacak. Yine net tarih UEFA tarafından daha sonra açıklanacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir