Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçını spiker Cüneyt Şen’in anlatması bekleniyor - Haber Jet

Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçını spiker Cüneyt Şen’in anlatması bekleniyor

Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray ile Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. ATV’de yayınlanacak olan Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı spikeri henüz belli değil ancak maçın anlatımını Cüneyt Şen’in yapacağı tahmin ediliyor. Galatasaray en fazla Süper Kupa kazanan takım unvanını korumayı hedeflerken, Beşiktaş ise üçüncü kez kupayı kazanma peşinde.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 18. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa’da, geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası kazananı Beşiktaş, İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA MAÇINI KİM ANLATIYOR?

Süper Kupa finali, 3 Ağustos’ta saat 20.45’te başlayacak ve maç ATV’den canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray Beşiktaş maçı spikeri henüz açıklanmadı ancak maçın anlatımını Cüneyt Şen’in yapacağı tahmin ediliyor.

Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa spikeri

İki takım daha önce Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Süper Kupa dahil olmak üzere toplam 8 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray bu karşılaşmalarda 4 kez, Beşiktaş ise 2 kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Son iki Süper Kupa mücadelesinde takımlar birer kez kupayı kaldırdı.

İlgili Haberler

Galatasaray Beşiktaş maçını anlatan spiker

Süper Kupa’nın 2006 yılında ilk kez düzenlendiği dönemde Beşiktaş, Almanya’da oynanan maçta Galatasaray’ı 1-0 yenerek kupayı müzesine götürmüştü. Galatasaray ise bu organizasyonda bugüne kadar en fazla şampiyon olan takım unvanını elinde bulunduruyor. Sarı-kırmızılılar, 2008, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019 ve 2024 yıllarında toplam 7 kez Süper Kupa’yı kazanarak büyük bir başarı elde etti. Beşiktaş ise 2006 ve 2022 yıllarında şampiyonluk sevinci yaşadı.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir