Dansçı Aydan Uysal 2006 yılında Benimle Dans Eder misin? yarışmasına katıldı - Haber Jet

Dansçı Aydan Uysal 2006 yılında Benimle Dans Eder misin? yarışmasına katıldı

Aydan Uysal, 2006 yılında ilk sezonuyla ekrana gelen Benimle Dans Eder Misin? yarışmasının finalisti olarak tanındı. 41 yaşındaki dansçı Aydan Uysal, dans eğitmenliği ve jurilik de yapıyor.

Benimle Dans Eder misin? adlı dans yarışmasında finale kalarak adını geniş kitlelere duyuran Aydan Uysal, yurtiçi ve yurtdışı pek çok yarışmada derece elde etti.

AYDAN UYSAL KİMDİR?

1983 yılında Ordu’da doğan Aydan Uysal, dans etmeye 13 yaşında başladı. Yabancı müzik videolarındaki koreografileri izleyerek taklit eden Aydan Uysal, profesyonelliği ilk kez halk oyunlarına katılmasıyla yaşadı. Hip hop, Break dans gibi tarzlarla ilgileniyor.

2006 yılında “Benimle Dans Eder Misin?” yarışmasında finalist oldu. Yarışmanın ardından adını duyuran Uysal, Mirkelam’ın “Asuman” şarkısının klibinde oynadı. 2007’de Hadise ile turneye çıktı. 2012-2015 Atiye, 2013’te Ebru Gündeş ile çalıştı. Pek çok ünlü ismin video kliplerinde dansçı olarak yer aldı.

Aydan Uysal kimdir kaç yaşında

Nike’ın global yarışmalarında finale kadar yükseldi, çeşitli yarışmalarda dereceler kazandı.

2010’da Norveç’te gerçekleşen “Roots Battle” dans yarışmasında juri olarak yer aldı.

İlgili Haberler

Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun Spor Yöneticiliği ile Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümlerini bitirdi.

Aydan Uysal hangi yarışmaya katıldı

Son yıllarda dansçılık kariyerinin  yanı sıra eğitmen ve koreograf olarak çalışıyor.

AYDAN UYSAL HANGİ YARIŞMAYA KATILDI?

Aydan Uysal, Huysuz Virjin/Seyfi Dursunoğlu sunuculuğunda gerçekleşen Benimle Dans Eder misin? yarışmasına katıldı. Yarışmanın Juri üyeleri Yonca Evcimik, Uğurkan Erez, Tan Sağtürk ve Asena’dan oluşuyordu.

AYDAN UYSAL KAÇ YAŞINDA?

1983 doğumlu Aydan Uysal, 2024 yılı itibarıyla 41 yaşında.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir