Busenaz Sürmeneli çeyrek final maçı 3 Ağustos'ta Türkiye saatiyle 19.06'da gerçekleşecek - Haber Jet

Busenaz Sürmeneli çeyrek final maçı 3 Ağustos’ta Türkiye saatiyle 19.06’da gerçekleşecek

Bir önceki olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli, altın madalyaya yeniden kavuşmak ve olimpiyat şampiyonu ünvanını korumak için çeyrek final mücadelesine çıkıyor. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden Sürmeneli, son olarak Polonyalı rakibini yenerek finale yükseldi. Sürmeneli'nin çeyrek final maç takvimi ve saati ise belli oldu.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye takımı yarışlarına devam ederken, boksta altın madalya için Busenaz Sürmeneli yarışmaya devam ediyor. Sürmeneli son olarak çeyrek finale yükseldi.

BUSENAZ SÜRMENELİ MAÇI SAAT KAÇTA?

Busenaz Sürmeneli çeyrek final mücadelesi, 3 Ağustos Cumartesi günü olimpiyat sitesine göre 18.06’da  gerçekleşecek. Türkiye saati ile bu 19.06’ya denk geliyor.

Sürmeneli Taylandlı rakibi Janjaem Suwannapheng ile karşılacak.

Çeyrek final mücadelesini başarıyla geçmesi halinde 6 Ağustos’ta yarı final, 9 Ağustos’ta ise final mücadelesine çıkacak.

Busenaz Sürmeneli maçı saat kaçta

İlgili Haberler

BUSENAZ SÜRMENELİ MAÇI HANGİ KANAL?

Olimpiyat Oyunları’nda özellikle Türkiye maçları TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında veriliyor. Busenaz Sürmeneli’nin çeyrek final mücadelesi de TRT Spor veya TRT Spor Yıldız üzerinden takip edilebilecek.

Busenaz Sürmeneli rakibi Cezayirli

BUSENAZ SÜRMENELİ’NİN RAKİBİ JANJAEM SUWANNAPHENG İSTATİSTİKLERİ

Janjaem Suwannapheng, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda çeyrek finale kalmadan önceki mücadelesinde Kongolu rakibi Brigitte Mbabi’yi 4-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. 2000 doğumlu Janjaem Suwannapheng, ilk olimpiyatlarında yarışıyor.

Spor

Busenaz Sürmeneli çeyrek final maçı 3 Ağustos’ta Türkiye saatiyle 19.06’da gerçekleşecek” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Onur Arık Onur Arık

    Busenaz’ın alamayacağı maç yok bence

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir