Fenerbahçe Lille’e elenirse UEFA Avrupa Ligi’nde lig aşamasına kalacak! Rakibi kura çekiminde belli olacak - Haber Jet

Fenerbahçe Lille’e elenirse UEFA Avrupa Ligi’nde lig aşamasına kalacak! Rakibi kura çekiminde belli olacak

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille ile karşılaşacak. Fenerbahçe Lille’e elenirse UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına doğrudan katılacak ve rakibi 29 Ağustos’ta çekilecek kura sonucu belli olacak. Fenerbahçe Lille’e elenirse UEFA Avrupa Ligi play-off maçı oynamayacak.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransız ekibi Lille ile karşı karşıya gelecek. İlk maçlar 6-7 Ağustos, rövanş ise 13 Ağustos’ta oynanacak.

FENERBAHÇE LİLLE’E ELENİRSE NE OLUR, NEREYE GİDER?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa’nın Lille takımıyla karşılaşmaya hazırlanıyor. Lugano’yu eleyerek bu aşamaya yükselen sarı-lacivertliler, Lille karşısında Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkmak için mücadele edecek. İlk maç 6 Ağustos’ta Lille’in sahasında oynanacak, rövanş ise 13 Ağustos’ta İstanbul’da yapılacak.

Eğer Fenerbahçe, Lille’e elenirse doğrudan UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına (yeni sistemdeki adı ile lig aşamasına) kalacak. Bu durumda sarı-lacivertliler, Avrupa Ligi lig aşaması öncesi herhangi bir play-off oynamayacak.

Fenerbahçe Lille elenirse rakibi ve kiminle eşleşecek, 29 Ağustos'ta belli olacak

FENERBAHÇE LİLLE’E ELENİRSE RAKİBİ KİM OLACAK?

Fenerbahçe, Lille karşısında turu geçerse Şampiyonlar Ligi play-off turuna yükselecek ve burada alacağı sonuçlara göre Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma şansı elde edecek. Ancak elenmesi durumunda UEFA Avrupa Ligi’nde mücadelesine devam edecek. UEFA Avrupa Ligi grup aşaması için kura çekimi ise 29 Ağustos’ta yapılacak​. Fenerbahçe’nin rakibi de bu kura sonucunda belli olacak.

İlgili Haberler

Fenerbahçe Lille elenirse UEFA Avrupa Ligi gruplarına gider

FENERBAHÇE LİLLE’E ELENİRSE NEDEN AVRUPA GRUPLARINA KALIYOR?

UEFA, Şampiyonlar Ligi’nde 3. ön elemeye kadar gelen takımların hakkının UEFA Avrupa Ligi’ne en azından katılabilmeleri olduğunu düşündüğü için Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme aşamasında elenen takımlar doğrudan UEFA Avrupa Ligi’nde lig aşamasına katılmaktadır.

FB Lille elenirse UEFA gruplara düşer, play off oynamayacak

Dolayısıyla, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda rakibi Lille’e yenilirse UEFA Avrupa Ligi’nde play-off oynamadan doğrudan lig aşamasına katılacak ve rakiplerinin belli olması için 29 Ağustos’ta çekilecek kura sonucunu bekleyecek.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir