En-Nesyri Lille maçında oynayabilecek! Fenerbahçe’nin Lugano maçında forma giyememişti - Haber Jet

En-Nesyri Lille maçında oynayabilecek! Fenerbahçe’nin Lugano maçında forma giyememişti

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri, transferin UEFA kadrosu için geç kalması nedeniyle Lugano maçında oynayamamıştı. En-Nesyri, Lille maçında ise Mourinho’nun şans vermesi durumunda oynayabilecek.

Fenerbahçe, Lugano’yu eleyerek Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turuna yükseldi ve Lille maçı için yeni bir kadro bildirisinde bulunacak. Yeni transfer Youssef En-Nesyri, bu maçta sahada olabilecek.

EN-NESYRİ LİLLE MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Fenerbahçe, Lugano’yu eleyerek Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turuna yükselme başarısını gösterdi. Ancak yeni transfer Youssef En-Nesyri, transfer işlemlerinin uzaması nedeniyle UEFA’ya bildirilmediği için bu maçta forma giyemedi.

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho, Lugano maçının ardından yaptığı basın toplantısında En-Nesyri’nin takıma yeni katıldığını, henüz takımla antrenmanlara başlamadığını ve bireysel çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

En Nesyri Lille maçında oynayacak

Fenerbahçe’nin Lille ile oynayacağı maçta, yeni UEFA kadrosuna Youssef En-Nesyri’nin eklenmesi bekleniyor. Mourinho, oyuncunun antrenmanlardaki performansını yakından takip edecek ve hazır olması durumunda Lille maçında ona şans verecek.

EN-NESYRİ UEFA KADROSUNA EKLENDİ Mİ?

Şampiyonlar Ligi’nde her ön eleme maçı için ayrı bir kadro bildiriliyor. Lugano maçı kadrosunda bulunmayan En-Nesyri, Lille maçı kadrosunda yer alabilecek.

Lille Fenerbahçe maçında En Nesyri oynayabilecek, kadroda yer alacak

En-Nesyri, Sevilla’dan 19.5 milyon Euro karşılığında transfer edildi ve bu transfer, Türk Süper Lig tarihinin en pahalı transferi olarak kaydedildi. En-Nesyri 5 yıl Fenerbahçe forması giyecek.

Faslı oyuncu, Sevilla’da geçirdiği dört yıl boyunca 73 gol atarak ve iki kez UEFA Avrupa Ligi’ni kazanarak büyük başarılara imza attı. Ayrıca, Fas milli takımıyla da 73 maçta 20 gol kaydetti​.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir