Şampiyonlar Ligi play-off kura çekimi 5 Ağustos Pazartesi günü yapılacak! Galatasaray’ın rakibi belli oluyor - Haber Jet

Şampiyonlar Ligi play-off kura çekimi 5 Ağustos Pazartesi günü yapılacak! Galatasaray’ın rakibi belli oluyor

Şampiyonlar Ligi’nde play-off turu kura çekimi 5 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Galatasaray ve turu geçerse Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi play-off rakibi bu kura çekiminde belli olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan devam ediyor. 5 Ağustos Pazartesi günü yapılacak play-off turu kura çekimi ile temsilcimiz Galatasaray’ın ve Lille engelini geçerse Fenerbahçe’nin rakipleri belli olacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

2023-2024 Süper Lig şampiyonu Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne play-off turundan katılacak. Kura çekimi İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi’nde yapılacak. Sarı-kırmızılılar bu turda seri başı olamayacak.

Galatasaray’ın muhtemel rakipleri arasında Dinamo Zagreb, Kızılyıldız, Midtjylland, PAOK, Sparta Prag, Malmö, Young Boys, Ferencvaros, Maccabi Tel Aviv ve Karabağ yer alıyor.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi kura çekimi

İlgili Haberler

Fenerbahçe’nin Lille’i elemesi durumunda, Fenerbahçe’nin de Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi bu kura çekiminde belirlenecek. Play-off turundaki ilk maçlar 22-23 Ağustos, rövanşları ise 29-30 Ağustos tarihlerinde oynanacak​.

Şampiyonlar Ligi play off kura çekimi

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir