Fenerbahçe Lugano'ya 1-0, 2-1 veya 3-2 yenilirse maç uzatmalara gidiyor - Haber Jet

Fenerbahçe Lugano’ya 1-0, 2-1 veya 3-2 yenilirse maç uzatmalara gidiyor

Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Lugano'yu ağırlayacak. İlk maçta 4-3'lük üstünlük sağlayan Sarı-Lacivertliler, her türlü galibiyet ve beraberlikte üst tura çıkacak. Tek farklı mağlubiyet halinde uzatmalar, 2 ve daha farklı yenilgi durumunda ise Lugano tur atlayacak. Fenerbahçe Lugano’ya 1-0, 2-1, 3-2 yenilirse maç uzayacak.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında İsviçre’nin Lugano takımını konuk edecek. Maç, saat 20.00’de başlayacak ve EXXEN’den canlı yayımlanacak.

FENERBAHÇE LUGANO’YA 1-0, 2-1, 3-2 KAYBEDERSE NE OLUR?

Fenerbahçe, Lugano’ya karşı her türlü galibiyet ve beraberlikte adını bir üst tura yazdıracak. İlk maçtaki 4-3’lük skorun ardından, tek farklı mağlubiyet halinde maç uzatmalara gidecek, eğer uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa penaltı atışları yapılacak. İki veya daha farklı yenilgi durumunda ise turu Lugano geçecek.

Fenerbahçe Lugano 1-0 kaybederse maç uzayacak

FENERBAHÇE LUGANO MAÇI HAKEMİ KİM, NERELİ?

İlk maçta deplasmanda 4-3 galip gelen Sarı-Lacivertliler, avantajlı bir skorla sahaya çıkacak. Maçı İngiliz hakem Robert Jones yönetecek, yardımcıları ise Neil Davies ve Wade Smith olacak. Dördüncü hakem olarak Sam Barrott görev alacak.

FENERBAHÇE TURU GEÇERSE KİMLE, NE ZAMAN OYNAYACAK?

Sarı-Lacivertliler, Lugano’yu elemesi durumunda 3. eleme turunda Fransa’nın Lille takımıyla karşılaşacak. Bu turdaki ilk maçlar 6-7 Ağustos, rövanşlar ise 13 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir