Fenerbahçe Lugano maçı muhtemel ilk 11 belli oldu! Ferdi Kadıoğlu ilk 11’de başlayabilir - Haber Jet

Fenerbahçe Lugano maçı muhtemel ilk 11 belli oldu! Ferdi Kadıoğlu ilk 11’de başlayabilir

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda İsviçre ekibi Lugano ile rövanş maçına çıkacak. Sarı-lacivertlilerin sahaya çıkması muhtemel ilk 11'i belli oldu. Ferdi Kadıoğlu ve Saint-Maximin mücadeleye ilk 11'de başlayabilir.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda deplasmanda 4-3 kazandığı maçın rövanşında İsviçre’nin Lugano takımını ağırlayacak. Sarı-lacivertliler, her türlü galibiyet ve beraberlikte adını bir üst tura yazdıracak.

FENERBAHÇE LUGANO MAÇI İLK 11

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında İsviçre temsilcisi Lugano’yu konuk edecek. 30 Temmuz Salı günü saat 20:00’de Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Robert Jones yönetecek. Jones’un yardımcılıklarını Neil Davies ve Wade Smith yapacak, dördüncü hakem ise Sam Barrott olacak. Maç, Exxen platformundan canlı yayımlanacak.

Teknik direktör Jose Mourinho’nun, rövanş maçında sahaya süreceği ilk 11 merakla bekleniyor. Fenerbahçe’nin Lugano maçında sahaya çıkması beklenen ilk 11’i şu şekildedir:

Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Allan Saint-Maximin ve Edin Dzeko

Fenerbahçe Lugano maç kadrosu ilk 11

FENERBAHÇE TURU GEÇERSE KİMİNLE OYNAYACAK?

Fenerbahçe, Lugano’yu elemesi halinde UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa’nın Lille takımıyla karşılaşacak. Üçüncü eleme turu maçları 6-7 Ağustos’ta, rövanşları ise 13 Ağustos’ta oynanacak.

FB Lugano muhtemel ilk 11

FENERBAHÇE’NİN AVRUPA MAÇLARI KARNESİ

Sarı-lacivertli takım, Avrupa kupalarında şimdiye kadar 271 maça çıktı ve bu maçlarda 108 galibiyet, 55 beraberlik ve 108 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 370 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 387 gol gördü. Şampiyonlar Ligi elemelerinde ise bugüne kadar 35 maç yapan Fenerbahçe,

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir