Beşiktaş'ın son bombası İmmobile’den iddialı sözler: İcardi, Mertens ve Dzeko... - Haber Jet

Beşiktaş’ın son bombası İmmobile’den iddialı sözler: İcardi, Mertens ve Dzeko…

İcardi, Mertens ve Dzeko gibi yıldızlarla yarışmaktan çekinmediğini söyleyen İtalyan yıldız, “Hem saha içinde hem de dışında elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi

MURAD TAMER’İN HABERİ – Beşiktaş’ın son bombası Ciro İmmobile, imzası kurumadan gittiği Slovenya kampında açıklamalarda bulundu. Sekiz senelik Lazio macerasından sonra yeni bir sayfa açmak için Beşiktaş’ı seçtiğini belirten İtalyan yıldız, “Beni çok fazla isteyen bir takım olduğunu gördüm ve kendimi önemli hissettim. Taraftarı mutlu etmeye çalışacağız. Taraftara ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Onlar için elimden geleni yapacağım. Maç sonunda formamın terli olduğunu onlara göstereceğim” dedi. 

LİDERLİK EDECEK

Takım için önemli olmak istediğini söyleyen İmmobile, “Elimden geldiğince takıma yardımcı olmak istiyorum. İcardi, Mertens, Dzeko önemli oyuncularla rekabet etmekten çekinmiyorum.  Önemli bir sezona başlayacağız ama önce 3 Ağustos’ta bir maç var. O maça ve sezona iyi hazırlanacağız. Saha içinde ve saha dışında önemli bir rolüm olacak. Takımımız da oyun içerisinde gol anlamında liderlik arayan bir profil arıyordu. Beni uygun gördüler ve doğru karar verdiklerini ispatlayacağım” diye konuştu. 

İSTANBUL BİR HARİKA

İstanbul’da bir gün kaldığını ama şimdiden dönmek için heyecanlandığını  söyleyen İmmobile, “Benimki gibi büyük ailesi olan insanlar, şehir  bazında da karar alır. Sirigu,  Mertens ve Bonucci’ye sordum.  İstanbul’u çok övdüler ve haklı olduklarını anladım” dedi.

UDUOKHAİ YATTI YENİ ROTA İSMAJLİ

Beşiktaş’ın İstanbul’a getirdiği Felix Uduokhai, siyah beyazlılardan gelen teklifi reddetti.  26 yaşındaki stoperin kariyerine Almanya’da devam etmek istediği için Beşiktaş’ın teklifini kabul etmediği öğrenildi. Siyah beyazlılar stoper transferinde Empoli forması giyen Ardian İsmajli’ye yöneldi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

Son Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir