Sokak hayvanları yasasına karşı çıkan Ayşen Değirmen 'İç savaş çıkacak' dedi - Haber Jet

Sokak hayvanları yasasına karşı çıkan Ayşen Değirmen ‘İç savaş çıkacak’ dedi

Konya'da bulunan Adalet Derneği Başkanı Ayşen Değirmen, sokak hayvanları yasasını Meclis'e getirenlere tehditler savururken "zaten bir iç savaş çıkacak o ayrı" sözleriyle gündeme geldi. Ayşen Değirmen'in Adalet Derneği'nin kurucusu olduğu biliniyor.

Sokak hayvanları yasasına karşı çıkarak sosyal medyada açıklama yapan Ayşen Değirmen, Adalet Derneği Kurucusu ve Başkanı’dır.

AYŞEN DEĞİRMEN KİMDİR?

Ayşen Değirmen, Adalet Derneği kurucusu ve başkanıdır. Tam adı Doğa İnsan ve Hayvan Canlara Yaşam Barınma Ve Adalet Derneği olan dernek Konya’da bulunuyor.

Ayşen Değirmen 
kimdir?

AYŞEN DEĞİRMEN NE DEDİ?

Sokak hayvanları yasasına karşı çıkan Değirmen, tehdit içeren söylemlerinin yanı sıra “iç savaş çıkacak” demesiyle gündeme geldi.

Açıklamasında, “Şimdi siz bu insanları sokak hayvanlarına ömrünü adamış onlar için mücadele eden annelik babalık eden bu insanların evlatlarını ellerinden alacaksınız. Bir de öldüreceksiniz üstüne. Ve bunun bir karşılığı olmayacağını mı düşünüyorsunuz? Yani benim şahsi görüşüm bence bu ülkenin başına bela edilme edilmemesi karşısına almaması gereken kesim hayvansever kesim. Bu insanlar yarın bunun intikamını sizden her türlü yolla alacak. Şimdi zaten bir savaş çıkacak o ayrı. İkincisi bu insanlar yarın siyasete atılacak. Şu an o kadar kızgınlar, üzgünler. Bunun intikamlarını için elinden gelen her şeyi yapacak hepsi. Ve sizler darbeciler gibi yargılanacaksınız. Bugünün hesabını vereceksiniz. Yasayı çıkarmadan önce bunlar da bir göz önünde bulunduralım.” dedi.

Trend

Sokak hayvanları yasasına karşı çıkan Ayşen Değirmen ‘İç savaş çıkacak’ dedi” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Günce Parlak Günce Parlak

    Sokak hayvanları yasası inşallah söylenilen gibi tehlikeli, kuduz ve tedavi edilemeyen hayvanlar için geçerli olur

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir