Martı TAG kapandı iddialarına Oğuz Alper Öktem rekorla cevap verdi! Yılın en yüksek yolcu sayısı ve sürücü kaydı rekorunu kırdı - Haber Jet

Martı TAG kapandı iddialarına Oğuz Alper Öktem rekorla cevap verdi! Yılın en yüksek yolcu sayısı ve sürücü kaydı rekorunu kırdı

Martı TAG kapanma iddialarına rekorlarla cevap verdi. Kurucusu Oğuz Alper Öktem’in sosyal medyadan duyurduğu başarılar, tüm dikkatleri yeniden bu platforma çekti. Martı TAG, yılın en yüksek yolculuk sayısını, sürücü kaydını ve yeni müşteri sayısını aynı gün içerisinde elde ederek inanılmaz bir rekora imza attı.

Martı TAG platformunun kapatılmasına dair bazı soru işaretleri gündemdeyken Oğuz Alper Öktem, attığı tweet ile rekoru duyurdu.

Öktem “180 bin sürücü, 5 milyon yolcu olduk. Vatandaş, kamuoyu bizim arkamızda demiştik. Mücadeleye devam!” ifadelerini kullanarak hukuki sürecin devam ettiğini belirtti.

tag kapatılacak mı

MARTI TAG KAPANDI MI?

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası’nın (İTEO) açtığı davada, mahkeme Martı TAG hizmetinin haksız rekabet oluşturduğuna karar vererek, ticari ve iş faaliyetlerine engel olmayacak şekilde durdurulmasına hükmetti.

martı tag yasal mı

Martı TAG kurucusu Oğuz Alper Öktem, mahkemenin kararını eleştirerek, bu kararın hukuka aykırı olduğunu ve üst mahkemenin kararı bozacağına inandıklarını ifade etti.

Oğuz Alper Öktem Martı TAG’ın 180 bin sürücüsü ve 5 milyon yolcusuyla hizmet vermeye devam edeceğini vurguladı.

tag şoförü nasıl olunur

MARTI TAG KAPATILACAK MI?

Martı şirketinin kurucusu Oğuz Alper Öktem, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) tarafından açılan davada mahkemenin “MARTI TAG” hizmetinin ticari ve iş faaliyetlerine engel olmayacak şekilde durdurulmasına yönelik kararını sert bir şekilde eleştirdi.

İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesinde görülen davanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Oğuz Alper Öktem mahkemenin taraflı bir karara vardığını söyledi.

martı tag kapatılıyor mu

Öktem, New York Borsasına açılma planlarının duyurulduğu günün arkasında, hiçbir ifade alınmadan erişim engeli kararı verildiğini belirtti.

Öktem, bu kararı “Oldu bittiye getirilen bir durum var” şeklinde nitelendirdi ve üst mahkemenin bu kararı da bozacağını umduklarını ifade etti.

“Taksi lobisi bizi adliye adliye gezdirip bezdirmeye çalışıyor. Biz bezmeyiz, mücadeleye devam edeceğiz.” dedi.

tag güvenilir mi

MARTI TAG DAVASI NEDİR?

İTEO Martı TAG’ın haksız rekabet oluşturduğunu iddia ederek, bu hizmetin durdurulması için dava açtı.

Davada İTEO’nun iddiaları dikkate alınarak Martı TAG’ın faaliyetlerinin rekabet kurallarını ihlal ettiği öne sürüldü.

martı tag erişim engeli mi geldi

İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi, dosyayla ilgili kararını vererek, Martı TAG hizmetinin ticari ve iş faaliyetlerine engel olmayacak şekilde durdurulmasına hükmetti.

Mahkeme Martı TAG uygulamasının ve web sitesinin haksız rekabet oluşturduğunu ifa etti.

tag mahkeme kararı son dakika

Martı TAG’ın kurucusu Oğuz Alper Öktem, mahkemenin kararına sert tepki gösterdi. Gazetecilere yaptığı açıklamada, mahkemenin verdiği kararı eleştiren Öktem ŞU İFADELERİ KULLANDI:

“Hakim ‘oldu bitti’ bir karar verdi. Biz New York’a gidip New York borsasına açılacağımızı duyurduğumuz gün, bir celse dava görmeden, bir ifade almadan erişim engeli kararı getirmişti aynı hakim. Şimdi aynısını yapıyor. UKOME’de bir yönetmelik konuşuluyor, beklenmesi gereken müzekkereler var ama hakim ‘oldu bitti’ bir karar vermiştir. Geçen sefer verdiği erişim engeli kararını da üst mahkeme bozmuştu. Üst mahkeme bu kararı da bozacaktır.”

GündemEditörün SeçtikleriÖne Çıkan Haberler

Martı TAG kapandı iddialarına Oğuz Alper Öktem rekorla cevap verdi! Yılın en yüksek yolcu sayısı ve sürücü kaydı rekorunu kırdı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Hüseyin Hüseyin

    martı tag’a binebiliyor muyuz peki?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir