FC 25 fragmanında Galatasaray-Fenerbahçe derbisi de yer aldı! 27 Eylül’de çıkıyor - Haber Jet

FC 25 fragmanında Galatasaray-Fenerbahçe derbisi de yer aldı! 27 Eylül’de çıkıyor

EA Sports'un yeni futbol oyunu EA Sports FC 25, ilk tanıtım videosuyla heyecan yarattı. Videoda Galatasaray-Fenerbahçe maçından bir sahne yer alırken, yeni Rush modu da dikkat çekiyor. Oyun, 27 Eylül'de piyasaya çıkacak.

EA Sports, FIFA lisansından vazgeçtikten sonra FC adıyla devam eden futbol oyunu serisinin yeni üyesi EA Sports FC 25’i resmen tanıttı. İlk tanıtım videosunda, Türkiye’deki futbolseverleri heyecanlandıran Galatasaray-Fenerbahçe maçından bir an da yer aldı.

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİ EA FC 25 FRAGMANINDA YER ALDI

EA Sports FC 25’in ilk tanıtım videosu yayınlandı ve oyunseverler arasında büyük heyecan yarattı. Videoda, Türkiye’nin en büyük futbol derbilerinden biri olan Galatasaray-Fenerbahçe maçından bir frikik sahnesi yer alıyor. Bu sahnede, Galatasaraylı Dries Mertens’in Fenerbahçe’ye karşı kullandığı frikik anı gösteriliyor.

EA FC 25 Galatasaray Fenerbahçe maçı

EA FC 25 RUSH MODU NEDİR?

Yeni oyunun dikkat çeken bir diğer özelliği ise “Rush” adı verilen yeni bir modun tanıtılması. Bu mod, daha önce Volta olarak bilinen ve 5’e 5 maçların yapıldığı modun geliştirilmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Rush modu, Ultimate Team içerisine entegre edilerek oyunculara daha fazla taktiksel kontrol imkanı sunacak. Penaltıların MLS stiliyle atılacağı bu modda, orta sahadan top sürerek kaleci ile birebir oynama şansı olacak.

EA FC 25 rush modu

EA FC 25 NE ZAMAN ÇIKACAK?

EA Sports FC 25, 27 Eylül 2024’te tüm platformlarda satışa sunulacak. Oyunun Ultimate Edition versiyonunu satın alan oyuncular, 20 Eylül’den itibaren oyuna erken erişim sağlayabilecekler. Oyun, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC ve Nintendo Switch platformlarında oynanabilecek.

EA FC 25 çıkış tarihi

Yeni modlar ve oyun özellikleriyle ilgili daha fazla detayın önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor. EA Sports, FC serisiyle futbol oyunları dünyasında yeni bir çağ başlatmayı hedefliyor ve oyunculara daha otantik ve kapsayıcı bir futbol deneyimi sunmayı amaçlıyor​

Spor

FC 25 fragmanında Galatasaray-Fenerbahçe derbisi de yer aldı! 27 Eylül’de çıkıyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Mete Mete

    Bu oyun çok ilgi görecek gibi duruyo

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir