Yunan şarkıcı Despina'nın Bayburt konseri olarak sunulan görüntüler Sırbistan konserine ait - Haber Jet

Yunan şarkıcı Despina’nın Bayburt konseri olarak sunulan görüntüler Sırbistan konserine ait

Sosyal medyada bir kullanıcı yaptığı paylaşımda Yunan şarkıcı Despina Vandi'nin Bayburt Belediyesi'nin düzenlediği yaz akşamları konserinde sahne aldığına dair bir görüntü paylaştı. Kısa sürede yayılan videoda sanatçının sahne kıyafeti de çeşitli yorumlara neden olurken Bayburt'ta böyle bir konserin gerçekleşmediği öğrenildi.

Yunan şarkıcı Despina’nın Bayburt konseri olarak sunulan görüntülerin Sırbistan’da verdiği bir konsere ait olduğu ortaya çıktı. Hızla yayılan görüntüler sonrası Bayburt Belediyesi açıklama yaptı.

YUNAN ŞARKICI DESPİNA BAYBURT KONSERİ GERÇEK Mİ?

Despina Vandi’nin Bayburt’ta verdiği herhangi bir konser bulunmuyor. Sosyal medyada dolaşıma giren görüntüler ise Despina’nın 15 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşen Sırbıstan konserine ait.

Yunan şarkıcı Despina’nın Bayburt konseri gerçek mi? Despina kim?

BAYBURT BELEDİYESİ’NDEN DESPİNA AÇIKLAMASI

Sosyal medyada yayılan görüntüler sonrası Bayburt Belediyesi, böyle bir konserin gerçekleşmediğine dair açıklama yaptı.

“Bir süredir sosyal medyada dolaşan Belediyemizin yaz konserleri etkinliği dahilinde Yunan sanatçının sahne aldığı konser gerçekleştirdiği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Vatandaşlarımızdan ricamız bu yönde çıkan haberlere itibar etmemeleridir. Bayburt Belediyesi olarak düzenlediğimiz her hangi bir yaz konseri etkinliği bulunmamaktadır.”

Bayburt yaz akşamları konseri var mı? Despina Vandi Bayburt'a mı geldi?

MagazinGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir