Fenerbahçe - Strasbourg maçı S Sport Plus’tan şifresiz olarak canlı yayınlanacak! Şifresiz yayın için bir şart var - Haber Jet

Fenerbahçe – Strasbourg maçı S Sport Plus’tan şifresiz olarak canlı yayınlanacak! Şifresiz yayın için bir şart var

Fenerbahçe, Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Strasbourg ile karşılaşacak. Maç, TSİ 19.30'da Merkur Arena'da oynanacak ve S Sport Plus kanalından canlı yayınlanacak. Aile Spor Paketi olanlar Fenerbahçe - Strasbourg maçını şifresiz izleyebilecekler.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya’daki kampının son maçında Fransa’nın Strasbourg takımıyla karşı karşıya gelecek. Bu kritik hazırlık maçı, TSİ 19.30’da Graz’daki Merkur Arena’da oynanacak.

FENERBAHÇE – STRASBOURG MAÇINI HANGİ KANAL VERİYOR?

2024-2025 sezonuna ünlü teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde hazırlanan Fenerbahçe, ilk hazırlık kampını Düzce’deki Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Ardından Avusturya’nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında ikinci kampına başlayan sarı-lacivertliler, burada iki hazırlık maçı oynadı. İlk maçta Avusturya ekibi Admira Wacker ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, ikinci maçta Hırvatistan temsilcisi Hajduk Split’e 1-0 mağlup oldu.

Fenerbahçe, Strasbourg maçıyla birlikte Avusturya kampını noktalayarak İstanbul’a dönecek ve hazırlıklarına burada devam edecek.

Strasbourg karşılaşması, Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesi form durumunu görmek açısından büyük önem taşıyor. Mourinho yönetimindeki takım, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda İsviçre’nin Lugano ekibiyle yapacağı maçlar öncesinde son provasını yapacak.

Fenerbahçe Strasbourg maçını hangi kanal veriyor?

Fenerbahçe’nin bu önemli hazırlık maçı, futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Maç, S Sport Plus kanalından canlı yayınlanacak ve taraftarlar, yeni sezon öncesinde takımlarının son durumunu yakından takip edebilecekler.

FENERBAHÇE – STRASBOURG MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Fenerbahçe – Strasbourg maçı S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçı Aile Spor Paketi üyeleri şifresiz olarak izleyebilecekler. Aile Spor Paketi olmayanlar için S Sport Plus kanalı şifreli olacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir