Fenerbahçe-Lugano maçı Spor Smart kanalından şifreli olarak yayınlanacak! İlk maç D-Smart’ta - Haber Jet

Fenerbahçe-Lugano maçı Spor Smart kanalından şifreli olarak yayınlanacak! İlk maç D-Smart’ta

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Lugano ile oynayacağı ilk maçın yayın hakları D-Smart tarafından satın alındı. Karşılaşma, 23 Temmuz'da İsviçre'de oynanacak ve Smart kanalından izlenebilecek.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli takımın ilk maçı 23 Temmuz’da İsviçre’de, rövanş maçı ise 30 Temmuz’da İstanbul’da oynanacak.

FENERBAHÇE LUGANO MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe’nin Avrupa arenasındaki yolculuğu Lugano karşılaşması ile başlıyor. İsviçre’nin Lugano kentinde, Cornaredo Stadyumu’nda oynanacak olan ilk maçın yayın hakları D-Smart tarafından satın alındı. Mücadele, 23 Temmuz’da Spor Smart kanalında şifreli olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe taraftarları, İsviçre’deki bu karşılaşmayı izleyebilmek için D-Smart üyeliği gerekecek. Ayrıca, UEFA’nın aldığı karar doğrultusunda, Lugano’daki maç için Fenerbahçe taraftarlarına bilet satışı yapılmayacak. Thun Stockhorn Arena’da oynanacak karşılaşmada misafir tribünü boş kalacak.

Fenerbahçe Lugano maçı hangi kanalda? FB Lugano Şampiyonlar Ligi maçını hangi kanal verecek?

Lugano, İsviçre Süper Ligi’nde mücadele eden ve 1908 yılında kurulan köklü bir kulüp. Fenerbahçe, rakibini geçerek Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma hedefine bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor. İsviçre temsilcisi ise bu önemli maçta ev sahibi avantajını kullanarak güçlü bir sonuç almayı hedefliyor.

Fenerbahçe Lugano 2. maç hangi kanalda? Fenerbahçe Lugano ikinci maçı hangi kanal verecek, D-Smart'ta mı?

Fenerbahçe, sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayarak bu önemli karşılaşma için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Jose Mourinho, güçlü bir kadro ile sahaya çıkmayı planlıyor. Sarı-lacivertli takımın yeni transferleri de bu maçta forma şansı bulabilir.

FB lugano hangi kanalda? FB Lugano maçını hangi kanal verecek, yayıncısı belli oldu mu?

LUGANO FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe’nin rövanş maçı ise 30 Temmuz’da İstanbul’da oynanacak. İlk maç Spor Smart’ta yayınlanacak. İkinci maçında hangi kanalda yayınlanacağı henüz belirsizliğini koruyor. Bu maçta taraftar desteğini arkasına alacak olan Fenerbahçe, turu geçmek için mücadele edecek. Taraftarlar, bu karşılaşmayı büyük bir heyecanla bekliyor.

Bu önemli eşleşme ile ilgili detaylar, D-Smart’ın resmi kanallarından ve spor haber sitelerinden takip edilebilir​.

Lugano Fenerbahçe maçını hangi kanal veriyor, Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

Spor

Fenerbahçe-Lugano maçı Spor Smart kanalından şifreli olarak yayınlanacak! İlk maç D-Smart’ta” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Nilay Döngü Nilay Döngü

    Kaçırmayacağım bir maç

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir